Nuffnang Gadget

January 19, 2010

Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu..

ni lah 1st contest yang aku join untuk tahun 2010 ni... walaupun tahun lepas banyak contest yang aku join, tapi tak satu pun bernasib baik, cuma pernah sampai Top 20 ajer, tapi itu semua tak mematahkan semangat aku chewahhhhh... untuk tahun ni moto aku "Pulun Join Contest Banyak-banyak" yihaaaa... selain motif asal mana tau ada rezeki menang, boleh jugak kenal-kenal blogger yang kat luar sana + tambah kenalan...

ok, Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu organise by E!YA sempena besday E!YA Januari ni.. so, nak tau lebih lanjut pasal contest ni, just klik kat SINI ajer okey...

and my sweet piccas with my sweet little hero's....
tadaaaaaaaaaa....
;
;
;
;
;
;
;

Nama Ibu : Azura @ alycia
Nama Anak : Adam Zikry
D.O.B : 18 Februari 2009


Kenapa piccas itu dianggap 'SWEET' ???

Kerana itu adalah gambar kenangan percutian kami sekeluarga di Cameron Highlands tahun lepas.. 1st time bawak Adam pergi jalan jauh ... memang happy ... memang enjoy... Adam pun happy + tak banyak meragam ... mama & papa boleh plan untuk next trip pulak tahun ni :p ..

apalagi korang, jom ramai-ramai join contest ni ... tarikh tutup 29 Januari 2010.. thanks a lot to the sponsors E!YA and Mytomeioutlet... check it out !!!!


every time with Adam = SWEET ;
a.L.y.C.I.a


1 yang komen:

e!ya said...

salam tq join contest..so gd luck

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com