Nuffnang Gadget

January 15, 2010

Desa Water Park - Part 2

entry sebelum ni, tengok Adam main air kat tepi-tepi kolam jer... ni pulak mama tunjukkan aktiviti Adam main air kat dalam kolam dalam pulak... yang ada air hujan tu, ada gelongsor lagi... papa siap beli pelampung untuk Adam... Adam memang tak takut langsung duduk dalam air... seronok sakan dia... tahan lasak betullah anak mama ni....

jom layan piccas!!!

... adam duduk dalam pelampung ... mula-mula macam pelik + gayat, pastu seronok lak sebab kaki kat dalam air, badan kat atas air hikhik ...


... mama yang setia jadi tukang tolak adam dalam air huhu ...


... ni kat dalam air hujan ...


... okey, ready untuk main gelungsur yihaaaaaa ... tapi gelungsur ni untuk kanak-kanak yer ...


... syok woooooooo main gelungsur ni ... entah bila pulak ada budak tolak belakang aku lak nih ...


... muka puas hati + seronok main gelungsur ...


... dah penat main air, makan pulak ... perut lapar ... tak bawak tapaw pun, bawak bekalan adam jer... kata unplan ... beli jer makanan kat situ ...


... lepas makan adam nak main air lagi ...terpaksalah mama bawak jugak ... mama dah penat dah adam oiiiiii ...



... last kopek main gelungsur ... cukuplah adam, penat mama naik tangga ni ...


... see, muka budak yang dah penat ... tapi ada hati nak main air lagi ...


... last piccas from 3 of us .... seronok kan papa ... enjoyyyyyyyyy... pasni boleh datang lagi ...


Outing yang menyeronokkan walaupun muka adam dah jadi gelap haha, papa next time jom pergi Lost World of Tambun :p,
a.L.y.C.I.a


4 yang komen:

mama uzma said...

jelesnya tgk amam ngan adam main2 air...macam uzma dia takut la..x tau nape..geram je..kadang2 tu paksa gak dia...hihi

nizza-abira said...

memang sonok main air ni, muka adam pun jelas terpancar kegembiraan :))

~~@lyci@~~ said...

mama uzma:
adam mmg suka main air.. kalau mandi siap nangis takmo masuk sbb nak main air..

nizza:
muka budak heppy bila dapat main air hehe..

cikhuhu said...

hamboi skenye dia men air..........

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com