Nuffnang Gadget

January 25, 2010

Happy Weekend With Adam...

weekend = hari untuk family... dan paling best bersama Adam..

Hari Sabtu aku tinggal dengan Adam ajer sebab papa ada kursus fotografi dengan sifu ... uihhh, ganazzzzzzzzzz papa.. siap berguru dengan sifu lagi... so, tinggal berdua dengan adam adalah saat yang best... macam-macam perangai adam buat kat rumah sampai mama pening kepala huhu... yang paling dia suka buat, setiap kali lepas mama kemas elok-elok, susun cantik-cantik, tetiba jer tengok dah bersepah balik, alas meja dah kena tarik, kerusi dah sampai kat pintu.. sapa punya kerja????? budak bertuah itu punya kerja = ADAM ZIKRY ...

tak caya, jom tengok.....


... nak tolong mama kemas... baru pegang bulu ayam, dia pun nak pegang jugakkk ...

... baru jer kemas, dah kena tolak kerusi tu sampai kat pintu.. sob sob ...


... ni sejak bila pandai buat aksi menonggeng ni pun mama tak tau .. bila adam menonggeng, dia suruh mama tinjau kat celah kelangkang tu hehe ...


... bila time nak tidokan, mama bagi selimut, macam-macam dia buat ...


... ni piccas mama bawak adam pergi Besday Bash Abang Adam & Hafiey masa hari Ahad... will update later... kes mama tertinggal pen drive, tak dapat copy piccas dari kamera papa ...


seronok tengok adam dah pandai buat macam-macam perangai, kadang-kadang geram jugak huhu,
a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

Shykin said...

menonggeng tu maknenye nak dapat adik.... :)

~~@lyci@~~ said...

eh, bukan isap kaki ke nak adam hehe..

Shykin said...

isap kaki pun ye jugak..dgn menonggeng..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com