Nuffnang Gadget

January 29, 2010

MOBS & Kedai Gambar Kami : Cutest Baby With Blanket Contest...

join contest lagi ... actually dah lama dah tengok contest ni kat blog Catlina tapi asyik tunggu lah.. tunggulah... last-last tadi review balik tengok tarikh tutup = 2.2.2010 ... terus jer buat entry contest ni hihi ... aku kan kata tahun ni nak pulun join contest ... MOBS & Kedai Gambar Kami : Cutest Baby With Blanket Contest organise by MOBS and Kedai Gambar Kami ... nak tau lebih lanjut about this contest, just klik kat SINI ajer ...

ok, now ... piccas my Cutest Baby With Blanket ... here we go ... tadaaaaaaaaaaaaaa....

;
;
;
;
;
;
;

Nama : Adam Zikry Bin Mohd Razif
Umur : 11 bulan ++
Umur masa gambar diambil : 10 bulan ++

Tell us a bit about your baby ??
Adam Zikry, permata hati mama & papa ... budak yang selalu buat mama & papa huru-hara.. next month will be his 1st birthday ... how time flies.... macam rasa semalam jer aku melahirkan.. tup-tup dah nak satu tahun... papa & mama always luv u babehhh ... mwahhhh... be a good boy ok..

that's all .. thanks a lot to the organisers = MOBS and Kedai Gambar Kami ...

adam pakai selimut time tido kejap ajer, pastu entah ke mana,

a.L.y.C.I.a

2 yang komen:

CatlinaFly said...

alycia!thanks join! :)

Nadimah Mahmood said...

saya pon dah join sbb tak entry kat blog awak...nway cute pic...all da best!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com