Nuffnang Gadget

January 8, 2010

Piccas Cameron Highlands... Again and Again..

harini tak sihat... badan seram sejuk rasa macam nak demam + selsema... takde mood nak update blog huhu... padahal banyak nak story... ok, jom lah layan piccas kat Cameron haritu... yang ni edisi dari kamera Alycia (adik Alycia pinjam)... layannn... zasssssss...


... adam with acu on da way ke cameron ...

... kat kamera ni baru jumpa piccas kami sefamily @ Strawbery Park ...

... nekma with anak-menantu-cucu ... anak yg single tak masuk pot heheh ... (acu jangan marah ekkk) ...

... with nekma @ Ladang Teh BOH ...

... adam time ni tengah syok menikmati aiskrim strawbery coklat ...

... piccas ramai-ramai kat apartmen before balik ...

... dah kata peminat orkid, wajiblah berhenti kat gerai orkid... murah ooooo orkid hutan kat sana ... nasib kereta dah full, kalau tak mau tak ingat dunia borong orkid uhukk ...

... ni piccas adam berbogel mandi kat air terjun ... menangis nak bawak naik atas, nak mandi lagi ... tak padan dgn kecik ...

2 yang komen:

ezan said...

seronoknya adam g cuti2 cameron.. ezan xpernah lg g cameron.. apatah lg sarah kan.. huhuhu....

sgt jealous tgk adam suka main air terjun tau.. sarah air kolam pun dah takut.. :P

~~@lyci@~~ said...

uiiihh, nnt me update kisah adam main air kolam lak.. mmg sgt suka main air budak itu huhu...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com