Nuffnang Gadget

January 22, 2010

Putrajaya Wetland...

ni cerita Selasa lepas.. ish, macam mana lah aku nak jadi blogger tegar ni.. blogger tegar kena update hari yang sama... aku pulak dah 3 hari baru nak update hehe ... time ni lepas pergi Pasar Tani, papa ajak pergi Putrajaya Wetland.. nak makan charkuetiaw.... hmmm, mama dengan adam layan kan ajer... papa cakap kat sini bukan tempat mandi.. cuma tempat aktivit sukan air macam berkayak ker... tapi view bestttt.. boleh tengok sunsett... sesuai untuk orang yang bercintan-cintu ahakkkk....

tapi yang kelakar kat sini time tu ada orang lain order.. pastu mamat yg ambik order tu cakap "mi goreng mamak satuuu"..... terus adam angkat tangan... so, funny lah adam.... agaknya adam ingat orang tu cakap kat dia kot haha... macam-macam lah anak mama nie... yang tak tahan nak jugak makan mi goreng mamak yang mama makan... pedas-pedas pun adam belsah jugak... gasaklah adam, sakit perut mama tak tau....


papa, apsal time cintan-cintun dulu tak datang sini,
a.L.y.C.I.a

... adam tak sabar-sabar nak makan ...

... adam with papa ...

... adam with mama ... aikk, apsal lak muka aku nampak tembam ni... ni mesti teknik lighting yg salah ni lighting jugak yg salah, padahal mmg dah tembam pun hehe


2 yang komen:

farah said...

tomeylah adam nie...
=p

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

salam alycia..
dipersilakan folo jika awak sudi..hihih
ekceli, nama Adam Zikry i spend tuk bby boy pasl scan ituari ckp boy.. tup2 kuo gurl.. :)
takpe, kena cuba lagi la tu..ye tak.. ;p

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com