Nuffnang Gadget

January 18, 2010

Siaran Langsung....


wahhh, korang perasan tak piccas kat atas tu... cuba tengok time kat piccas tu ... 10:57 PM ... maknanya aku mengupdate blog aku ini secara langsung woooooooo.. dari rumah .... bangga makkkk oiiii sebab mak dah ada broadband......... tengkiu papa seba merealisasikan impian mama untuk menjadi blogger tegar hihik...

lepas ni tak payah nak korbankan waktu lunch tengah hari dengan waktu petang time-time nak balik nak update blog... pasni dah boleh update dari rumah lak hehe.... adam, pasni malam-malam tido cepat-cepat... tak pun suruh papa tepukkan ... mama nak update blog.... dush dush dush sekali ngan papa haha....


aku yg bakal menjadi blogger tegar seperti RED MUMY ahakkkkk, berangan :p,
a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

ezan said...

wah.. lepas ni leh la update blog selalu.... bagus2.. :)

CatlinaFly said...

alycia, promo nih..

http://kedaigambarkami.blogspot.com

Pocket Photobook II at RM99 only!Order dulu n hantar gmbr bila2 kemudian!

~~@lyci@~~ said...

ezan:
uihhh, memang harus :)

catlina:
okey, nnt alycia review.. thanks cat..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com