Nuffnang Gadget

February 8, 2010

Alhamdulilah... Rezeki Adam...

alhamdulilah... rezeki Adam.. sebelum ni aku ada join MOBS & Kedai Gambar Kami : Cutest Baby With Blanket Contest, dan alhamdulilah Adam telah terpilih sebagai Top 16...



... ni tersenarai dalam list Top 16 ....

... zoom sikit kat picca Adam ...

dan baru-baru ni results dah keluar... walaupun Adam tak terpilih sebagai Top 8, tapi alhamdulilah tersenarai dalam Top 16 pun dapat hadiah saguhati jugak = Ang Pow ... milion thanks to the organisers MOBS and Kedai Gambar Kami ... ini semua membakar semangat aku untuk terus join contest lagi...



pulun join contest lagi,
a.L.y.C.I.a

4 yang komen:

nieda said...

tahniah...mesti berkobar2 nak join contest lagi kan..pembakar semangat ni

Jemari Seni said...

Salam Alicya..lama tak jenguk sini..pekaba?
Tahniah Adam berjaya listed top 20.

~~@lyci@~~ said...

nieda :
tq.. yup, pembakar semangat..

jemariseni:
salam.. kabar baik.. tima kasih wak :)

ezan said...

tahniah adam!!!!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com