Nuffnang Gadget

February 12, 2010

Alycia Jumpa Catlina..

Jumaat lepas pagi-pagi dah dpt sms dari Catlina, katanya ada seminar kat Serdang.. lepas tu nak jumpa kat putrajaya.. actullay Catlina dan alycia satu ministry, cuma lain-lain jabatan... Berkenalan pulak di blog... ohhhh, how the small world kan .. Catlina pulak duduk jauh nun kat Kluang... memang sesaje nak jumpa takdelah.. so, dah alang-alang datang ke sini tu boleh lah berjumpa... bukan nak senang nak jumpa member blogger ni tau.. yang memang tak pernah kenal langsung, hanya berkenalan di blog...

dalam pukul 3 tu Cat sms kata dah sampai, tunggu kat lobi.... dalam hati aku dah dup dap dup dap dah... rasanya dulu 1st time nak jumpa pakwe pun tak berdebar camtu haha... dan kami bertemu di lobi... Lobi yang menjadi saksi pertemuan kami (eh kau alycia... tetiba lak buat ayat macam pakwe jumpa makwe.. siap ada saksi-saksi lagi hahah..)... dapatlah berbual sekejap... memula aku malu-malu kucing gak, tapi lama-lama dah ok.. boleh borak-borak.. gelak-gelak.. peramah betul Catlina ni haha... best tau fapat jumpa kamu Cat... Insya allah, lain kali kalau catlina datang sini, kita jumpa lagi ekk.. boleh alycia bawak jalan-jalan.. haritu masa singkat sangat.. tak dapat nak intertant lebih-lebih... I'm so sorry kalau ada apa-apa yang kurang.... :)



... sempat lagi berposing dengan catlina (yg berbaju pink itu) ... aku terpaksa duduk kat atas sebab comei sanagt haha....


nice meeting u Catlina a.k.a besan aku.. E-ein makwe Adam ahakkk,
a.L.y.C.I.a

2 yang komen:

CatlinaFly said...

salam alycia, nice meeting u too :) muuaaahhh utk adam

~~@lyci@~~ said...

muahhhh utk E-ein gakkkk..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com