Nuffnang Gadget

February 26, 2010

Celebrate 2nd Anniversary...

uihhhh, kejadian dah lama giler ... tak nak nampak sangat lagi lama kena upload cepat-cepat hehe... ni anniversary celebration sempena anniversary kami yang ke-2 pada 8 Februari yang lalu... dah lama dah kan hihi... memula kami memang plan nak cuti, nak gie jalan-jalan berdua a.k.a gie dating mengimbas kenangan dolu-dolu hehe... tapi hajat tak kesampaian sebab aku kena attend meeting, en ajip pulak kena siapkan final report... so, petang tu aku tanya papa nak diner kat luar tak... dan tempat suggestion aku semestinya Chop & Steak kat Serdang... sebab tempatnya ala-ala romantik gitu.. memang kenalah dengan temakan haha...

... picca tak banyak ambik.... banyak kabur... almaklumlah pakai kamera kompak aku hehe... ni layan picca dengan adam ...

... muka budak yang seronok dapat makan fun fries ...

kalau tahun lepas hadiah sempena anniversary kami adalah handphone sony ericson (papa color coklat, mama color merah)... hadiah kali ni adalah..... jeng jeng jeng....
;
;
;
;
;
;
;


... couple t-shirt ... yang ada tulis papa & mama ... so sweet .... jumpa masa jalan-jalan kat Alamanda ...
jom tengok aksi model-model dengan t-shirt masing-masing...
... PAPA ... over tau papa... xsempat bukak kemeja, terus sarung huhu ....
... MAMA ... mama tak aci sebab dah pakai dulu masa gie dinner hehe ...

... aksi retro papa & mama ...

... with adam sekali ... adam macam pelik lak tengok papa buat aksi camtu hehe ...

luv both Papa & Adam,
a.L.y.C.I.a

10 yang komen:

payarumput21 said...

Salam Alycia...

Hmmm... Congratulations and Happy Belated Anniversary...

2nd Anniversary ... celebrated with 3... how sweet...

Semoga segala2nya diberkati Allah untuk hari ini.. dan hari2 mendatang.. InsyaAllah.. :)

CatlinaFly said...

happy anniversary :) tshirt utk adam takde ke hihi

unlisted_one said...

eh,..mana dpt t-shirt tu? nak..nak..

nice meeting u yesterday..*wink*

nia

chugie said...

salam alycia..

salam kenal juga.. akhirnye dpt gak face to face meet ngn awk ye..

anyway, happy annv ye..

firahadifa said...

kekekeke... chumel ye u ngan ur hubby.. like pasangan couple..


me fpllow u!!

firahadifa said...
This comment has been removed by a blog administrator.
~~@lyci@~~ said...

payarumput:
salam kak.. tima kasih..

cat:
t-shirt utk adam xde saiz hehe...

nia: nice meeting u too.. oh, t-shirt tu beli kat alamanda...

chugie:
thanks.. yup, akhirnya face to face jgk kita hehe..

fidah:
haha.. mcm couple ekkk... tq ya..

nizza-abira said...

salam alycia...

hepi blated anniversary =)

moga kebahagian & kegembiraan family alycia sentiasa berpanjangan... AMIN

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiii Tahniah nooooooooo heheheheheheheh

Suker Gua ngn baju tuh!!!

rolievanali@yahoo.co.id said...

salam kenal K alycia...

ru pertma berkunjung diblog ni...

btw happy anniversary y,,

moga slalu diberi kebahagiaan.. :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com