Nuffnang Gadget

February 17, 2010

Dah Ada Broadband, Tapi Malas Gakkk..

ni entry pembuka bicara selepas sekian lama menyepi huhu... Apalah nak jadi dengan alycia ni, dah ada broadband kat rumah pun tapi malas gak nak update blog... wakeup alycia, wakeup.... kalau macam ni macam manalah nak jadi blogger tergar macam RED MUMMY ahakk... see, tak koman-koman idola, RED MUMMY jugak hehe...

anyway, wanna to wish selamat bertugas kepada semua...
jangan malas-malas kerja weiiii..
walaupun aku malas gak bangun pagi tadi nak pergi kerja huhu...
ok, tunggu entry seterusnya ekkkkkk...
nak ambik mood jap sebelum buat entry baru...
banyak benda ni nak story-morry :)...

ada cerita pasal anniversary..
cerita pasal adam...
cerita pasal photoshoot..

Banyak lagi lah... tungguuuuuuuuu...

... ni picca photoshoot Mama & Adam @ Bukit Bintang ... more piccas on next entry... tunggu...


3 yang komen:

Jemari Seni said...

Tak sabar tunggu pic2 lagi.. Haku pencinta gamba yg bercerita... cepat2 jgn malas babab karang! hehehehhe

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

salam..
seriyes cun mama Adam ni..
yes dear, cepat2 la upload picca u okeh..

~~@lyci@~~ said...

JS:
tq ye... uihhh, takut ar.. siap nak baba lagi... tunggu!!

Leily:
uihh, jgn puji leney2.. biasa2 jer.. Insya allah, nnt I upload.. arini mood malas sikit hehe...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com