Nuffnang Gadget

February 17, 2010

Jalan-jalan BB Sambil Berphotoshoot..

kan aku dah cerita kat entry sebelum ni, papa bawak mama & Adam photoshoot kat Bukit Bintang (BB)... memang cuti 4 hari haritu tak keluar lansung pergi mana-mana.. lepak kat rumah kat kampung ajer + malas nak keluar sebab panas ... hari Selasa haritu baru member photogh papa call kata nak buat photoshoot Baby Princess kat BB... so, apa lagi... aku kan tak boleh duduk lama-lama sangat kat rumah... mula resah-gelisah... lagi pun kami dah balik Putrajaya ...

masa kat BB sempat lagi singgah beli stroller Adam.. yelah, sebelum ni adam memang dah ada stroller.. tapi untuk baby punya... bila dah besar ni dia takmo dah duduk dalam stroller tu... rasa macam gedabak sangat kot.. tu yang beli stroller baru yang lebih comfartable dengan Adam dan lebih ringan.. takdelah penat mama asyik nak dukung adam ajer... pasni bolehlah mama layan photoshoot with papa ahakkkk...

... stroller baru adam.. elok ajer dia duduk dalam stroller tu ...


ok, let's jum tengok photoshoot Adam @ BB...


... skuter as a props ... siap isap puting lagi huhu ...

... eh eh, sukanya Adam ... nak menari sama ...

... adam setia menemani turtle (hadiah besday dari Acu) ...

... ok, adam & mama nak lintas jalan ni ...


... the face of Adam Zikry ...


ok, nanti sambung Photoshoot kat pavilion pulak.. tunggu next entry ... sajer aje aku nak kasi panas-panas line sikit hehe..

3 yang komen:

Jemari Seni said...

Nice!!! suka gamba no 3 mcm yer-yer jer bawak kete atas jln raya.hehehehe cute sangat!

~~@lyci@~~ said...

JS:
tq.. appreciate ur support..

SiKecil Yang Nakal said...

hahahah..

sonok tol tgk adam..

pasni lg byk la pict MODEL TETAP ku..

ahhahaha

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com