Nuffnang Gadget

February 9, 2010

Misi Cari Basikal Adam...

Ahad lepas, lepas papa balik dari Outing kat Broga Hills, plan seterusnya nak ke Alamanda... nak cari basikal Adam... lama dah nak carik.. dulu pergi kat Jusco Puchong, takde yang berkenan... cari kat Manjaku Bangi pulak ada yang berkenan tapi dah habis stok... so, ni nak carik pulak kat Carefoure Alamanda...

carik punya carik, basikal tak jumpa... lagi pun bila try Adam duduk atas tu macam tak sampai ajer.. akhirnya mama berkenan motor ala-ala skooter untuk Adam.... try letak Adam kat skooter tu terus je macam Adam suka... so, confirm beli... ni pun presie mama untuk Adam for becoming besday Adam 18 haribulan ni... amboi, adavance nya mama... ke mama yang terlebih excited ni haha... dan yang best skooter adam tu terus jadi props Adam sambil berphotoshoot layan sunset... memang kelasssssssssssss... lepas ni akan makin banyaklah photoshoot Adam dengan props baru ahakkk...
nak tengok tak skooter Adam..jeng jeng jeng...
;
;
;
;
;
;

nantikan aksi Adam with skooter sambil layan sunset on next entry... tungguuuuuuu...


Mama & papa alwaiz jadi model tetap papa,
a.L.y.C.I.a

... adam seronok posing kat atas pentas tengah-tengah Alamanda tu ...


... cheers, mama with Adam ...

4 yang komen:

Aidi-Safuan said...

amboih...tuh skooter kah? ingatkan skooter suzuki tadi. :p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

shomeiiiiiiiinya basikalllll :)))


nak shiummmmmm beby kam00. cumil ngat

Jemari Seni said...

Biasa la Alycia...selalunya mak-mak la yg lebih..anak relek jer..hehehhee.

~~@lyci@~~ said...

aidi:
tu ar skooter adam...

miss lolly:
hehe, adam ok jer anty kiss adam hehe...

JS:
yup, slalu mak yg over dari anak kan hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com