Nuffnang Gadget

February 4, 2010

Wedding Photo Contest by Lynn Hamzah..

join contest lagi... ni contest ke-5 yang aku join tahun ni.. kali ni contest best sebab wedding contest.. sebelum-sebelum ni asyik contest baby ajer kan... asyik picca Adam ajer mama hantar... so, yang ni biar biar mama & papa pulak ye nak glamer :P ... ok jom ramai-ramai join Wedding Photo Contest by Lynn Hamzah ni... tarikh tutup 15 Februari 2010 ... kalau nak tau lebih lanjut about this contest, just klik kat SINI ajer..

so, nak tengok tak piccas wedding yang aku hantar...
jeng jeng jeng....

;
;
;
;
;

Nama Anda : Noor Azura
Nama Pasangan : Mohd. Razif
Tarikh Anniversary : 8 Februari (tak lama lagi tuhhhh hehe)

kenapa pilih picca ni??

sebab picca ni adalah picca shooting outdoor masa majlis bersanding belah en ajip... memang best giler shooting time ni sebab shoot kat taman... dapat jugak berehat sekejap sementara orang kat rumah tunggu pengantin nak suruh basuh periuk ahakkkk.. lagi pun aku saje join contest ni sebab 8 Februari ni anniversary wedding kami yang ke-2.. mana tau kot-kot ada rezeki lak nanti kan hehe... puh puh puh, aminnnn....


tahun ni celebrate anniversary ber-3 pulak dengan Dadam,

a.L.y.C.I.a

8 yang komen:

cikgu isza said...

nak join tapi xleh..
xde scan.. gambar trus cetak

ezan said...

sempoi la gambar wedding ni.. suka sgt.. good luck!!!

~ ReD ~ said...

eeh...8 feb tu tarikh lahir mama ReD laa..hihi

LyNn HaMzAh said...

salam...

tq for joining the contest...good luck...

miss lolly a.k.a luvfareda said...

l0lly tak kawen ag.

kalau x mesti j0in gak wakakakak :)))))


g00d luck

~~@lyci@~~ said...

takpe lolly.. nnt kalau u kawin picca lolly mesti lg gempak haha..
tq dear..

putri_nian said...

salam...

sweet gambo..happy anniversary:)

~~@lyci@~~ said...

putri_nian:
tq :)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com