Nuffnang Gadget

March 2, 2010

Blogger gathering 2010 - Bestttt!!

Event : Blogger Family Gathering 2010
Date : 28.02.2010
Place : Taman Tasik Perdana, KL
Theme : U Look BLUE!!


wah wah wah... jeles I tau.. kat blog memasing & kat FB semua sibuk duk upload piccas Blogger Family Gathering .. sibuk duk sok-sek pasal Blogger Gathering yang paling hebat abad ini ahakkk... ok, kepada yang tak tau, hari Ahad haritu alycia sempat join @ Blogger Family Gathering.. semangat okey... dari bulan Disember tahun lepas dah book nak join.... semangat carik baju biru... akak kan over sikit bab tema-tema ni hehe... malam tu lagi dah siap iron baju untuk aku, untuk papa & untuk adam sekali... semua setema = U Look BLUE hehe...

memang excited okey nak join... 1st time ni nak kenal & face to face dengan blogger... sebelum-sebelum ni asyik duk tengok kat blog, komen kat blog, join contest (baru kenal organisernya hehe) ... nak pergi pagi tu laki aku siap tanya lagi "mama kenal ke blogger ni"... aku siap cakap" xkenal, just kenal kat blog ajer hehe"...

kami sampai awal gak dalam pukuk 8.15 camtu.. mana tak awalnya, aku pukul 5.30 pagi lagi dah bangun buat sandwich semua... wehh, lupa nak cakap, aku bawak pot luck sandwich sardin ... kot-kot sesiapa yang ada merasa tu aku punyalah tu yer hehe... pastu pukul 7.00 dah bangunkan adam... adam senang lak bangun.... macam tau-tau jer nak gie jalan... papa lak yang liat.. siap main kasar ugut-ugut lagi "papa kalau tak nak bangun tak payah ar pergi...".. terus jer laki aku bangun haha...

sampai-sampai jumpa Mama Tisya... siap kenal lak aku lagi "Alycia ker..." tetiba lak aku jadi malu haha .... peramah betul Mama Tisya ... nice to know u Mama Tisya.. ada lah beberapa orang yang sampai... tapi pastu Mama Tisya kata salah tempat... dengan aku yang dah siap bentang tikar bagai, terus je packing balik... jauh jugak lah berjalan... akhirnya sampai jugak kat tempat yang sebenar...

memang syok tengok lautan BIRU... berkenalan dengan blogger baru... mula-mula aku malu-malu kucing jugak nak ambik gambar... I kan pemalu ahakkkkk... nanti next entry aku upload piccas posing dengan blogger.... kepada sesiapa yang aku tak tegur, tak berborak mintak maaf yer... yelah, memang ramai aku tak kenal & baru 1st time kenal... dan kepada sesiapa yang dah tinggalkan jejak kat sini, terima kasih banyak-banyak.. Insya Allah, aku akan jenguk kat blog korang... and add korang kat aku punya blog list... makk semangat okey, siap buat bloglist Family gathering 2010 lagi hehe... dan sesiapa yang bukak fesbuk, sila add nama aku yer ... kadang-kadang kat fesbuk ni susah sikit nak cam... sebab nama blogger dengan nama fesbuk lain kan haha....

nway, aku seronok sangat jumpa korang... thank to all the AJK's = suziey, watie, ayu and momguess yang organise event ni... memang happening... walaupun keadaan panas + anak meragam + mekap dah cair, but we all enjoy it... Gud Job!!


salam perkenalan dari aku,
a.L.y.C.I.a

... piccas ni pinjam kat Atie ... antara muka yang sampai awal & salah tempat haha ...
Afidah,
Mama Tisya, Nana & Atie

... haii, it's me - ALYCIA ... kan dah cakap, salah tempat.. pastu siap dah bentang tikar bagai ...

... with faryza ...

... picca beramai-ramai with blogger ...

... picca ramai-ramai with blogger & family ...


10 yang komen:

mama tisya said...

wah siap ada bloglist utk blogger gathering ye,..bgs2...hah mmg 1st kita nmpk alycia..mmg suka tegur org...ehhehehe

tu la psl slh port kn..tp alycia dh siap bentang tikar & posing2 baring dh,..ehehehehe

Nana said...

hahah tu dia siap bentang2 tikar bagai kan..hehe last salah tempat kita plak bole posing2 kat situ kunun2 dah cop port baik punye la hehe
anyway nice to meet u...

firahadifa said...

kekekeke.... bile ingat balik, lawak betul kan , salah tempat ..

~~@lyci@~~ said...

mama tisya: mmg kelakar sbb dah siap bentang tikar.. adam dah siap baring minum susu lg hehe..

nana: tu ar pasal.. dah cup tempat yg syokkk tu hehe...

fidah: haha.. nasib baik tak kuar semua bekal bagai..

chugie said...

ehehe.. cair make up kan.. tp best sbb dpt sua muka ngn bloggers lain..

Jemari Seni said...

Wah! seronoknyer bergather-gather ni...
Ni yg rasa nak organize gathering gak ni mcm blogger bowling tournament ke..
Kita buat nak Alycia? mesti best kan.

Sidratul Muntaha said...

yeeza..
sudah ade entry dari alycia
by the way,...
harap ampun n maaf klu ade terkurang dimana - mana
then jgn luper beli sinar harian ini ari: 3/3/2010
ade coverage psl family day kita nih!!

Queenin Murni said...

hehhe.. salah port ek. nasib sedar, kalau tak korang syok2 sendiri je kat situ. heheh! :P

Dj Epoi said...

Walawweiiiii

Baru Gua berkesempatan untuk menjelajah ke semua blog kawan2 heheheeheheh

Already linkkkkkkkk!!

~~@lyci@~~ said...

chugie:
hahaha, berjalan dr parking ke padang pun dah cair mekap hehe..

JS:
mmg best.. insya allah, kalo xde pehal bole je join..

Ida:
biasa lah tu.. sikit2 mestia ada terkurang, terlebih.. but we enjoyyy..

Queenin murni:
yup, kalo xperasan kami jer yg family day kat situ hehe..


dj epoi:
tq...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com