Nuffnang Gadget

March 5, 2010

Blogger Gathering 2010 - The Kids..

Ni pulak nak tunjukkan aksi-aksi sikecil masa Blogger Gathering haritu... macam-macam wajah dapat dilihat... ada yang happy, ceria, menangis, meragam... memang kelakar... tapi yang penting anak-anak tetap sabar menunggu si ibu berposing, bermain game, ambik hadiah, macam-macam lagi haha... ni antara wajah anak-anak yang sempat laki aku a.k.a photographer rasmi aku shoot masa tu... so, sesiapa yang ada gambar anaknya kat sini, bgtau nama ekk.. nanti alycia letakkan... jom layan piccas...

next entry, behind the scene hehe... banyak betul entry kah kah...

... picca anak aku dulu, Adam... moody jer pepagi... siap bawak book lg tu hehe...

... Umaira - anak Atie ...

... Anak Eliza ...

... Adam dah meragam dah nak tido ...

... Anak Nia kalau tak silap ...

... Kyra - anak Adlin ...

... picca bonus - Kisah Si Teruna dan Si Dara ... so sweet lah haha ...

6 yang komen:

** atie + farid + aisyah ** said...

wah... ai like... yg pakai baju ipin tu anak zety, uamr namenye.. yg tgh minum pakai gelas merah tu Damie mak die nama NANA.. hehehehee

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

adusss anak dara ku buat drama pulak..glemer betul kyra masa gathering ari tu yea...TQ pada alycia sbb sudi snap pic si dara ku..hehehe

CatlinaFly said...

salam,alycia, hubby yang amik gmbr eh?mantoppp!btw, jom join contest kat blogshop sy, infantino toys dan lain2 utk dimenangi!dateline 19march2010

http://kedaigambarkami.blogspot.com

Nana said...

budak no 8 tu anak saya...ehehehe

Jemari Seni said...

Bebudak mcm mana gaya mcm mana rupa pon tetap cute...

Sidratul Muntaha said...

anak den tak interframe.

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com