Nuffnang Gadget

March 5, 2010

Blogger Gathering 2010 - With Bloggers...

aduh-aduh... lamanya nak update lagi pasal Blogger Gathering ni... orang lain aku tengok dah bersiri-siri, aku baru jer part 1 hehe... takpe alycia, pelan-pelan kayuh... biar lambat, asal complete hehe..

ok, entry ni pulak nak masukkan piccas berposing with bloggers... aku tengok semua dah macam artis dah.. kejap posing sini.. kejap posing sana... glamer tawwwww... aku jer yang mula-mula malu-malu kucing... biar dah nak balik tu barulah aku panas enjin sikit nak posing-posing hehe... apa-apa pun, semua bloggers memang sporting habis... so, layan ajerlah piccas-piccas kat bawah ni...

next entry, ada cerita pasal kids pulak... tunggu ....


all the bloggers are GLAM!!!
a.L.y.C.I.a

... With Atie ... nice meeting u Atie ... mula-mula sesat sama-sama.. pastu bentang tikar pun sama-sama jugak ...

... ala-ala model kalendar haha ... Mama Tisya, Nana, Bonda, Zety & Atie ...

... with Zh-ena & Mummy Eysraf ...

... semua geng baru ... chugie (akhirnya dapat jugak face to face kan), Mummy Eysraf, Zh-ena, yang ni tak ingat pulak siapa (kalau sesiapa kenal @ empunya badan bgtau ekk) & Mama Zara ...

... with Eliza yang skarang dah glamer jd model hehe... comei tau Eliza ni okey ...

... With Munira ... posing time sibuk-sibuk nak balik ... tak sempat pun nak tanya nama ... ni pun jumpa nama kat blog orang lain hehe ...
... Mama Tisya & E-car ...

... Zoom sikit time posing ramai-ramai with all bloggers ...

... zooming lagi ...

... last but not least with BUBU ...

2 yang komen:

Nana said...

damia takut giler ngan bubu tu
hehe ada gak gambo kita terselit kan
ni yg bez nyelit2 kamera org seme blog ada muka hahaha

~~@lyci@~~ said...

adam xtakut pulak kat bubu.. suka lg ada.. bagus2, semua album ada muka nana haha..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com