Nuffnang Gadget

March 12, 2010

Cutest Baby With Cute Mom by MaMa_Aqish

lama dah tak update blog.... lama dah tak join contest.. kebuzyan melanda huhu... tapi kali ni nak join jugak contest sebab sebelum ni tengok contest ni dah tutup dah rasanya 3 Mac lalu... tapi penganjur sambung sampai 13 Mac... esok last day.. so, ada masa lagi hehe...

Cutest Baby With Cute Mom by Mama Aqish organise by mama_aqish sendiri bersama dengan 5 sponsors iaitu So Lovely Collection, LuvBabyFashion, dnurboutique, dnurjusmate5 & addacutecloth ... wow, mesti hadiah pun best-best jugakkan... so, kalau nak tau pasal contest ni, just KLIK kat SINI ajer okay... cepat-cepat.. esok last day...

and now we show you the piccas of the Cutest Baby with Cute Mom.... jeng jeng jeng ....


Nama Anak : Adam Zikry b. Mohd razif
Nama Mama : Noor Azura bt. Abdul Aziz
Nama Panggilan Anak : Adam
Nama Panggilan Mama : Alycia
Umur Anak : 1 tahun

Ceritakan sedikit ape yang anda tahu mengenai blog mama_aqish & kenapa anda suka terjah blog mama_aqish??

Actually alycia baru ni join contest mama_aqish dan baru jer view blog mama_aqish ... dan seperti biasa setiap mama blog pasti story-morry pasal familykan.. pasal anak.. pasal hubby... dan yang paling best kat blog mama_aqish ni alycia boleh dapat info tentang sales di sana sini.. wah, i like... ini ajer kot yang alycia boleh cakap.. Insya allah, nanti alycia pergi jelajah blog mama_aqish lagi okay...

lastly, thanks alot to the organiser = mama_aqish and all the sponsor iaitu So Lovely Collection, LuvBabyFashion, dnurboutique, dnurjusmate5 & addacutecloth...

7 yang komen:

Nana said...

good luck..ni namanye gambo slah port kekekekek

ita cutevirus said...

nana,

gambar salah port ek.. huhuhuhu.. patut ar cam kenal jerk baju tu... takpe... takpe.. slah port pun salah port laa... janji adam dapat lepak jap pekena susu.. huhuhuhu...

~~@lyci@~~ said...

nana:
hahahha... mmg tempat salah port ni.. sempat lg posing.. kot menang xsia2 posing kat sini haha...

ita:
ingt lagi pakai bg time gathering haha.. tulah, ni sbb adam xsabo2 nak susu lah ni.. terus jer melepak kat sini..

firahadifa said...

kekekekekeke..... salah port!

ezan said...

good luck alycia.. cute la gambar ni.. adam tu pegang kepala nape ek... pening tgk mama x abis2 posing ye.. hehehe....

~~@lyci@~~ said...

fidah:
haah.. salah port hehe..

ezan:
tq ;) haha.. adam skrg dah pandai geleng pale kalo mama posing2 haha..

Khairi said...

aiseh mama terlebih posing. huhu. nice picture. goood luck!

kks.com

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com