Nuffnang Gadget

March 18, 2010

Hot Air Ballon Fiesta..

kawan-kawan...
minggu ni kat Putrajaya ada 2nd Putrajaya International Hit Air Ballon... dari 18 - 21 Mac 2010.. so, bagi sesiapa yang duduk Putrajaya, dekat-dekat dengan Putrajaya, jauh-jauh pun.. jom datang ramai-ramai.. kita memeriahkan pesta ni... tahun lepas aku tak dapat join... aku pun tak ingat kenapa aku tak pergi... tapi tahun ni semangat berkobar-kobar lak acik nak pergi haha...

ni pulak gambar pagi tadi aku sempat snap sampai-sampai aku kat opis... di mana-mana ada belon... snap dari pantry saje sambil makan sarapan pagi... wahhh, ayat bangga giler tak tahan haha.... tapi harini 1st day.. belon tak cantik lagi.. tunggu lah weekend ni kot, mesti cantik-cantik... kalau nak tau lebih lanjut pasal event ni, klik kat blog Nizza-Abira ni yang dah siap sedia buat promote + dengan aturcara lagi... memang kelasssss Nizza haha...

aku pun dengan semangat gak pagi tadi terus jer buat promosi kat fesbuk.. siap ada lak yang cakap aku kerja kat kementerian Penerangan hahaha... lawak giler betullah...


bagi yang tak pernah tengok hot air ballon, ha ni lah rupa dia.... ni aku snap masa Pesta Flora tahun lepas... time ni jakun, tak pernah tengoklah katakan haha... buruk betul alycia ;)


so, sapa-sapa nak datang.. roger-roger aku... aku Insya Allah hari ahad adalah kat sini... hari Sabtu aku nak balik kampung sat, ada hal.. nnt kita jumpa kat sini okey... kalau nampak aku tu, tegur-tegur lah yer.. I ni pemalu sikit orangnya hehe ;p..


aku yang nak naik belon, tapi tak nak jadi MAN BELON hahaha,
a.L.y.C.I.a

14 yang komen:

ezan said...

alycia .. ezan pun plan nk g.. xtau jd ke x.. hopefully ada rezeki kita jumpa.. jom2...

~~@lyci@~~ said...

ye ker..
jom2... nnt adam bole jumpa sarah skali.. leh photoshoot adam n zarah haha..

ni alycia nya email.. nnt email no.phone ezan ekk..

deqya2000@yahoo.com

zh-ena said...

mcm seronok jea
tapi nak pergi ena di sijangkang la plak

Jemari Seni said...

Wah! mesti meriah tu! Tak penah naik belon panas...
Selalu naik lif jer..eh! apa kena mengena daa..hehehe

Nana said...

tingin nk pegi tapi jumaat-ahad mmg superbz bencik tau xleh pegi

mama uzma said...

awk...
bestnya...mcm nak gi jugak la..
hihihii...leh kita jumpa2 kan..

CatlinaFly said...

alahai..sy gi kl 23hb ni tapi tak sempatlah nak gi sane klik2 gmbr belon huhu

** atie + aisyah ** said...

nak pegi..nak pegi... tgkla ahad ni cam nak bwk umairah tgk belon... camne nak roger no hp pun takde

firahadifa said...

wahhhhh.. nak pi nak pi..

Cyda Acme said...

eeeiii tak sabonya nak pegi wiken nih ... tp tuhlah .. takot tak larat jek ... tgh sarat2 nih pon jadik jek aku nak berjalan eheheheh

nizza-abira said...

pagi tadi member nizza pi sana
masa dia pi tu tiket nak naik belon tu siap dah sold out!!!
wa...hebat2 ;)

chugie said...

wow, dah set ngn ezan ye alycia.. emm nnti terjah korang kat sane lah ek! jumpa nanti....

~~@lyci@~~ said...

zh-ena:
hmm, xde rezeki nak pie.. taun dpn lah hehhe..

JS:
tulah.. alycia pun xpernah naik.. tu yg jakun tu haha..

nana:
boleh jer selit2 skit hhe..

mama_uzma:
jom2.. nnt jumpa kat sana ya..

cat:
huhu, u jauhkan.. xpe, nnt alycia tepek gambar belon byk2 haha..

~~@lyci@~~ said...

atie:
alycia dah pm atie kat fesbuk..

fidah:
jom2...

Dot:
laratkan jer dot.. anak lam pewot tu tingin naik belon panas haha..

nizza:
dah sold out?? hebat2.. agak2nya ahad nnt ada lg ke xlah tu..

chugie:
okey.. nnt terjumpa kat sana tegur2 ekkk...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com