Nuffnang Gadget

March 24, 2010

Hot Balloon Yang Tak Hot...

Hot Ballon yang tak hot.. itulah yang dapat aku katakan.... tak tau lah kenapa tak menarik sangat tahun ni... ramai yang kata tak best... tak seperti tahun... mungkin sebab cuaca yang agak mendung... tambah pulak penyertaan yang tak banyak...

actually aku plan nak pergi event ni hari Ahad... dah siap janji dengan Ezan bagai nak jumpa.. last minute pulak En. Ajip tukar planning pergi petang Sabtu.. join sekali dengan group photogh dia... so, layannnnn... memang ramai betul orang.... macam pesta musim panas pun ada jugak aku tengok... parking penuh, jauh betul kami parking... lenguh jugak lah berjalan... nasib baik Adam tak meragam sangat.. dia duduk ajer dalam stroller dia... agaknya dah letih sangat, boleh pulak dia tido dalam stroller huhu... sian Adam... nak tengok Hot Ballon punya pasal....

apa-apa pun, enjoy jugak kat sini....
so, layan ajer lah piccas yang tak seberapa sangat nih...
tahun depan kita tengok Hot Ballon lagi...


aku yang xcited nak tengok hot ballon, tapi hampehhh,
a.L.y.C.I.a

... aduh Adam, muka masam tu tak tahan ...

... ni antara belon yang baru naik ...

... posing dengan mama berlatar-belakang kan belon ...

... ni Adam sibuk nak main belon dia pulak, belon Mickey Mouse ...

... ni baru nampak muka happy sikit ...

... kenalan baru = geng photogh en ajip , Illy Lyana ...

... Adam tengah lepak-lepak sementara tunggu mama beli air ...

... dah tertido pulak ... alahai, cian betul... berpeluh-peluh... mashammm haha ... gambar ni kredit to Mr. Fadhil (member photogh en ajip gak) ...

... bila adam dah tido, mama pulak posing ... tu adam punya ballon Mickey ...


3 yang komen:

lily azliyana @ mama zara said...

kitorng ada gak pusing putrajaya hari ahad tgh hari. tgk cume ade 3 bijik belon jek. itupon tk berapa menarik..last2 parking kejap, hubby jek dok round2 bazaar tu..malas nak turun sbb org ramai sgt + cuaca panas..hehe

p/s: sukeeee gmbar adam yg 1st tu. cute sgt!

zh-ena said...

ena pun pergi sabtu petang tu
tak jumpa la plka kita kan

mmg tak seronok sgt la

~~@lyci@~~ said...

mama zara:
sib baik alycia pg ptg.. xdelah panas sgt... tapi hot gak lah sbb belon xhot haha..

zh-ena:
haah, nape ekk x jumpa.. mmg susah pun nak jumpa time tu, org ramai sgt...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com