Nuffnang Gadget

March 17, 2010

Wasup Wasup...

perghhhh... lamo gilo den dah update blog.... memang bizy tahap gaban nie... tak boleh nak citer... lagipun aku rasa update blog ni ada macam angin lah... ada masa kita rasa asyik nak update blog jer.. ada masa tetiba rasa macam malas betul nak update... padahal dalam kepala otak idea mencurah-curah hihi... malam-malam nak update, mata dah ngantok... malehlah nak fikir pasal update-update blog + adam yang sama gak nak pegang keyboard haha...

apa-apa pun, walau aku tak update blog.. tapi aku sentiasa menjenguk rumah korang... mengikuti perkembangan terkini korang.. pada yang tinggal komen tu, insya allah aku balas... sebab tanpa korang siapalah ALYCIA haha... sayang korang semua.. mwahhhh..

p/s penaja: kot-kot nampak iklan Nufnag kat blog aku tu, klik lah yer.. sebab aku lagi sikit jer lagi ni dah bole cash cek hehe....

... sekadar gambar hiasan... motifnya = blog aku pun tido gak cam adam haha...

aku yang busy tahap gabannn,
a.L.y.C.I.a


4 yang komen:

ezan said...

wah rindunya alycia ngan adam.. cepat2 update tau!

Nana said...

kita stakat ni hari2 update blog.klw xde cite join contest & GA hehe

tp kdg2 tu ada gak 1 ari je xupdate xleh la dah addicted ni susah heheh

nizza-abira said...

welcome back alycia!!!
betul2...
nizza pun ada angin yg mcm alycia cakap tu
kalu angin tu dah sampai, wat camana pun memang tak jalan

**nizza tolong click ye :-))

~~@lyci@~~ said...

ezan:
wahhh, terharunya.. ada gak org rindu huahua...

nana:
amboi nana.. syok betul dpt update hari2.. dah addict ekkk hehe..

nizza:
yup, i'm back haha..
tima kacih yer tolong klik.. nnt I blanjer tauu..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com