Nuffnang Gadget

April 21, 2010

Adam Celebrate Besday Mama...

Ahad lepas tiada tiada sambutan istimewa pun... sebab papa Adam ada shooting kat luar... cuma petang tu just kami jalan-jalan menimati sunset di Taman Wetland... tapi bila sampai kat sana, cuaca tiba-tiba mendung tidak mengizinkan menikmati sunset huhu.... so, layan Adam shoot gambar Adam... lepas tu kami makan-makan kat situ... sekejap ajer pun kat sana sebab hari nak hujan... Apa-apa pun, thank to Adam & papa sebab celebrate besday mama sama-sama...

luv both of u babehhhhh...

maybe ada next celebration untuk besday mama... ye ker papa hahaha,
a.L.y.C.I.a
jom layan piccas....

... Adam sekarang dah ada handphone.. sibuk ajer letak kat telinga buat stail telefon hehe ...

... mama posing with Adam ...

... bersama-sama tunggu nak tengok sunset ...

.... ish ish, geramnya tengok budak ni ...

... teman Adam praktis jalan sendiri ...

... yeyyyyyyyyy, adam dah boleh jalan sendiri... tapi still jalan jatuh lagi ... Go Adam Go...

5 yang komen:

Nana said...

wah kemain adam ada tipon sendiri ek bak mai no telepon adam damia minta kekekekeke

mizz-siti said...

kasut yg adam pakai tu sebijik cam fahmi punya masa dia kecik cam adam tu...tapi kasut tu kena curik masa kt umah mama wan...huhu...kasut budak pun nak curikk...

~~@lyci@~~ said...

nana:
adam pakai tipon tipu jer hehe.. eksen jer lebey wat gaya sdg tipoh haha..

siti:
mmglah kena curik... mahai tu sit hehe...

payarumput21 said...

Salam Alycia..

Hmmm.. dah besar adam kan.. rasa macam semalam je tengok muka baby dia .. dah pandai jalan pun.. dah ada handphone sendiri lagi.. hahahaha..

~~@lyci@~~ said...

salam kak.. haah skejap jer ms berlalu.. nnt adam bg no hphone kat aunty ekk hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com