Nuffnang Gadget

April 29, 2010

Baby With Bear / Ball Giveaway...


wah, time to join contest lagi... ni tengah ada mood nak join contest ni... kali ni pulak Baby With Bear / Ball Giveaway organised by Mummy Ayu , Nottinetti and Nottinetticakes... actually Mummy Ayu ni aku kenal masa Blogger Family Day dulu... masa tu segan nak tegur.. bila dah balik baru sibuk nak tegur dan berkenalan bagai hehe... sorry ekk Mummy Ayu, alycia ni pemalu orangnya hehe ...

tadi puas lah aku godek-godek gambar dalam PC ni, at least jumpa jugak picca Adam with ball... so, bagi sesiapa yang nak join contest ni, klik ajer kat SINI ... tarikh akhir adalah pada 30 April 2010... cepat cepat.. ada masa lagi ni nak beli ball dan ambik gambar bagai hehe...

jom kita tengok gambar Adam with ball pulak ... jeng jeng jeng...

;
;
;
;
;
;

Nama : Adam Zikry
Umur : 1 tahun 2 bulan ...


jom ramai-ramai join contest ni... thanks also to Mummy Ayu , Nottinetti and Nottinetticakes yang anjurkan contest ni...

join contest jangan tak join,

a.L.y.C.I.a

1 yang komen:

mummy_ayu said...

tq coz join & good luck dear!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com