Nuffnang Gadget

April 13, 2010

Besday Bash Marea Mysarah..


Sabtu lepas, alycia pergi jemput dari Ezan sempena Besday Bash Marea Mysarah... memang excited sebenarnya nak pergi sebab baru 1st time nak berjumpa dengan Ezan.. Before this just kenal kat blog ajer... lagipun dah janji dengan Ezan nak jumpa.. yelah, sebelum ni kami janji nak berjumpa masa Hot Ballon Fiest dulu, tapi takda rezeki nak berjumpakan...

kami sampai dalam pukul 4.30 petang macam tu.. itu pun lepas sesat-sesat... nasib baik dapat call Ezan & Ezan guide through phone.... alhamdulillah, sampai jugak ke destinasi... sampai-sampai terus ajer duduk makan.. Adam pun behave ajer sebab ada tempat mainan.. main ball banyak-banyak tu.. sampai tak kisah mama posing-posing hehe... gud boy Adam...

dan yang best sampai ajer kat rumah Ezan, nampak wajah blogger yang dah kenal = Chugie... Chugie kata dia paling awal sampai... dan dapatlah borak-borak kejap dengan Chugie... lagipun aku tak lama sebab hubby ada program lain.. nak pergi stadium tengok bola huhu... kan malam tu final piala FA, N9 lawan kedah... nasib nogori den monang.. berbaloi gak en ajip pergi hehe...

tadaaaaa... this is the Besday Girl.... Sarah muka masam ajer...

and this is the wish for Mysarah....

jom kita layan piccas...

... posing dulu Mama & Adam.. adam memang banyak betul makan nasi ayam... sedapkan adam..

... Adam with the cap...

... posing with Ezan ...

... kek besday yang cute... ...

... besday girl menangis pulak.. alahai, sian dia ...

... picca Adam & Sarah ... alahai, apsal lak tak nak geng lak budak berdua ni...
... sebelum balik, sempat lagi posing with Ezan & Sarah ...

... dan posing with Chugie.. time ni adam sibuk main bola kat belakang ...

best dapat mengenali geng blogger baru,
a.L.y.C.I.a

8 yang komen:

ezan said...

tq for coming alycia.. akhirnya ada gak rezeki nak jumpa kan... hehehe.. sorry laa kalo ada byk kekurangan. sarah buat perangai lak aritu.. hish.. :(

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

meh la join b'day bash kyra 2/5 ni..tapi biasa la umah kita kecik je huhuhu kita jemput chugie gak tk tau la dia datang ke tak..

mama uzma said...

best2 dpt jumpa2 ni kan...hehe

bila lak agaknya kita dpt berjumpa ekk...??

firahadifa said...

wahh.. tanteknyer baju u..

nieda said...

salam,
seronok dapat jumpa geng blogge mcm ni..xde rezeki nak jumpa birthday girl sarah time ni

~~@lyci@~~ said...

ezan:
tq to u ezan... sbb invite alycia jgk.. besh sgt besday bash tu.. cuma dpt skjp ajer.. lenkali kita jumpa lg ekk..

adlin:
insya allah.. kalo xde ape2 hal boleh ajer..

mama_uzma:
insya allah...

fidah:
alah, bj lama... tq hehe..

nieda:
salam.. oh ye ker.. xpe maybe besday bash yg ke-2 lak nnt hehe..

chugie said...

mmg best dpt jumpa mmber blog kn??

~~@lyci@~~ said...

chugie:
haah, best sgt.. dpt tambah eknalan baru..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com