Nuffnang Gadget

April 28, 2010

Cute Baby In Blue Contest..


wah wah.. memang sungguh teruja taw I nak join contest anjuran Suziey & Ina Momguess ni.. Suziey baru war-warkan kat blog esok ada contest baru, aku malam-malam tu lagi dah select mana satu picca Adam yang aku nak letak hehe... lagi-lagi dengan tema BIRU... masih lagi teringat pasal GELOMBANG BIRU ahakk...

ok, jom ramai-ramai join 1st Season - Cute Baby In Blue Contest... semuanya ada 5 season dan yang pastinya grand prize adalah Pakej percutian 3 Hari 2 Malam @ Pulau Redang / Langkawi tajaan Momguess... toceeiiii toceii mumguess.. best sungguh hadiah itu... Insya allah, kalau ada rezeki kan... dan kalau nak tau lebih lanjut pasal contest ni, klik ajer kat SINI okay.. tarikh akhir contest adalah 15 May 2010 ...

ni ada sedikit summary pasal season contest ni :

1st Season (21 April - 15 May)
Season 2 (21 May - 15 June)
Season 3 (21 June - 15 July)
Season 4 (21 July - 15 Augus)
Season 5 (20 Aug - 15 Sept)
FINALE SEASON ( 20 Sept - 15 Oct)
and sekarang jom tengok my cute baby in BLUE... jeng jeng jeng...
;
;
;
;
;
;
;

Nama : Adam Zikry
Umur : 14 bulan
D.O.B : 18 Februari 2009

walaweiii, rasa-rasanya ada rezeki tak ekk nak menang ni... hui, manalah tau kan kot-kot dapat Grand Prize = " GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT"...

syokk kan... ok lastly, thanks to the organisers and sponsor...

tengah berangan nak menang Grand Prize hihi,
a.L.y.C.I.a

5 yang komen:

Nana said...

wah cumilnye good luck adam

[-suziey-] said...

salam alicia:) minta letak banner dlm n3 contest yek..thank u for participate:)

momguess said...

occay dear
gud luck

[-suziey-] said...

ok alicia..lulus! good luck ok:)

Fat Samad said...

saya pun nak joint :

http://meantogether.blogspot.com/2010/05/cute-baby-in-blue-contest.html

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com