Nuffnang Gadget

April 22, 2010

Giveaway From Damia...

wah wahhh.. memang lama giler baban sangat ni aku tak join contest.... memang semangat membara ni nak join contest... banyak dah contest aku list outkan kat akunya favourites kat PC , tapi bila semangat nak buat entry, tetiba tengok tarikh dah tutup huhu... menci mak tawwwww... so, kali ni tak nak terlepas tarikh lagi.... dengan motto "Pulun Join Contest Banyak-banyak" haha...

ok, kali ni Ibu Damia a.ka.a Nana organised Giveaway From Damia sempena besday Damia 13 April.... happy belated besday Damia.. mwahhhh, from aunty & Adam yerkkk... dan syarat-syarat contest pun simple ajer :

1.Wajib jadi follower aku [done]
2. Tepekkan banner Giveaway kat entry & disidebar blog korang & pastikan ianya di link back ke entry ni [done]
3. Wat simple entry pasal giveaway ni tajuk dia GIVEAWAY FROM DAMIA [done]

ha, sonang yo kan... so, bagi sesiapa yang tak join lagi, jom ramai-ramai kita mengontestkan diri ahakkkkk.... Tarikh tutup adalah pada 25 April 2010... apa tunggu lagi... jom jom....

aku ni bila nak buat contest,
a.L.y.C.I.a

1 yang komen:

Nana said...

pulun jgn xpulun hehe
ok kita tgk sapa yg kena...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com