Nuffnang Gadget

April 19, 2010

Happ Besday To Me....

Happy Besday To Me...
Happy Besday To Me...
Happy Besday To Me...

Alhamdulilah, 18 hb April yang lalu, bertambahlah setahun lagi usia aku... sambutan hari lahir yang ke????? jeng jeng jeng.......

ke 31... wah, tak sangka makkkk.. dah masuk 3 series dah mak ni... tapi tak kisahlah, walau pun dah usia 31 tahun, tapi mak tetap maintain cam tu gak haha..... maintain 25 u hehe...

alhamdulilah, Allah masih panjangkan usia aku.. untuk aku sama-sama menjalani kehidupan ini dengan insan-insan yang aku sayang.... tiada apa yang aku impikan selain diberi rezeki yang murah, kehidupan yang berkat dan berbahagia bersama insan-insan yang aku sayang... PAPA, ADAM, my family & my frens.... thanks so much kepada sesiapa yang wish aku kat fesbuk haritu... terharu mak baca malam tu nokkkk, banyak sungguh wish mak dapat... rasa glamer cam artis lak mak ni hehe....


... lama dah tak ambik gambar berdua... tapi gambar ni goyang skittt... luv u papa....

... my luvly Dadam.. lu u so much babehhhhh... bila tanye adam nak adik tak?? adam geleng pale hehe...

Always be twenty haha,
a.L.y.C.I.a

6 yang komen:

lily azliyana @ mama zara said...

wahhh.dh 31 ker..tp mmg nmpak cm 25..maintain muda cenggitu..hehehe

nway, happy belated bday ye..smoga alycia sntiasa berbahagia n happy2 selalu ngan insan2 tersayang..=D

mizz-siti said...

Epi besday zura..semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia bersama insan-insan tersayang..

Nana said...

happy belated birthday serius xnampak mcm 31 btol nampak mcm 25 hehehe awet mude nih apa rahsia?

chugie said...

sempat lagi nak wish birthday kan??
- Happy belated birthday alycia..-

~~@lyci@~~ said...

mama zra:
haha,, miantain u.. thanks ye..

siti:
tima kasih.. amin...

nana:
tq.. xde ape2 rahsia lah nana haha..

chugie:
tima kasih chugie ;)

b.O.n.d.a said...

sama usia kita ni yep..but yOu nampak awet mude...
ni nak ucap lagi skali..

EPI BESDAY TO YOU!
=)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com