Nuffnang Gadget

April 9, 2010

Huwaaaaaaa.... Adam Buat.....

semalam masa aku tengah bersiap-siap nak pergi kerja... ada satu insiden berlaku huhu... sekarang ni Adam pukul 6.30 pagi, time papa dia pergi kerja.. dia dah jaga... macam tau-tau ajer nak babai papa pergi work.... kalau Adam dah bangun, memang aku pun tak tenteram + berpeluh-peluh lah bersiap dengan dia.. dengan dia pun sama jugak nak bersiap.. ambik bedak, ambik losyen... semua dia nak ambik.. macam pandai sangatlah.... sekali masa aku pergi ambik tudung kat bilik sebelah, tetiba dengar bunyi benda jatuh... sekali tengok... huwaaaaaaa.... macam nak nangis huhu..... nak tau aper dia????
;
;
;
;
;
;
;
;

Adam dah pecahlan bedak compact mama huhu..... baru jer beli tawwww..... dah kena beli yang baru... papa, tolonglah belikan bedak mama balik..... huahaha, aci tak hehe.....

terus ajer buat-buat nak marah adam... tapi tak jadi marah... rasa nak gelak... sebabnya.... dia dah cepat-cepat naik atas katil takut mama marah haha... gud boy betullah... pandai pulak buat muka tak bersalah tu... Adam oh Adam... macam-macam perangai dah besar nikan.....

... Adam buat muka tak bersalah ...


Lama dah tak update pasal perkembangan Adam... nanti mama update + cerita celebrate besday Adam yang lalu huhu.. lama betul mama simpan dah basi dah hehe
a.L.y.C.I.a

5 yang komen:

Nana said...

hahah pandai tol adam larik kan
sama la..cik damia pon pantang jumpe bedak kita, makeup2 kena letak tinggi sikit klw xabes la dia kacau

miss lolly a.k.a luvfareda said...

adam tak bagi mama cantik sgt la tuh :P

payarumput21 said...

Salam Alycia..

nasib baik adam eh.. kalau papa.. hmmm.. tak tau la...

hehehe..

TiniHani said...

muahahhah sian dia... anak jantan gitu la kot.. kang sh ajar guna bebaik lain lak.. ekeke saje la tu test mama dia

Nine0ninE CrewzNet said...

wah cute anak alycia nih yea...
dah berapa bulan nih....anyway crewznet baru menimang chaya mata...baru 2 bulan...hehehe

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com