Nuffnang Gadget

April 1, 2010

Malam Minggu Di i-City...

ni aktiviti malam minggu bila pun aku dah tak ingat... punyalah lama nak update, tapi tak update-update jugak... malam ni aku ikut En. Ajip and the gang layan shoot kat i-City Shah Alam... en Ajip kata yang kerja kat Shah Alam ni pun dia baru 1st time sampai i-City... keadaan tempat tu memang cantik.. kagum... penuh dengan lampu-lampu yang colorful... macam-macam bentuk ada... memang sesuai untuk bersantai-santai... ke dating-dating untuk orang yang bercinta-cintun... tapi yang tak syoknya keadaan parking.. dah lah kena parking jauh.. pastu berjalan lagi nak sampai kat atas... nasib Adam dah ok duduk dalam stroller... kalau dukung konferm den dah pancit... cuma tak syok sebab tak dapat nak posing-posing sangat sebab en ajip tak tau nak tukar setting kamera untuk malam... so, gambar semua banyak kelam ke laut huhu... lagipun, extra flash memang takde untuk shoot waktu malam... so, layan ajerlah gambar-gambar ini yang ada...


aku yang tak puas berposing di i-City,
a.L.y.C.I.a

... my lovely Dadam... Adam & puting tak dapat dipisahkan ...


... cheers, adam ...

... posing adam, posing jangan tak posing ...

... adam jakun tengok lampu color-color ...

... mama & adam lagi ...

... tengok lampu tu... cantikkan ...

... model yang tak berbayar haha ...

5 yang komen:

ezan said...

model ni xberbayar pun cun tau.. jeles tgk gambar2 alycia ni.. xsabar nk jumpa real life. :)

Jemari Seni said...

Hui! Alycia canteknyer lelampu tu... Bukan Adam jer jakun Ogy pon jakun gak tgk.

~~@lyci@~~ said...

ezan:
haha.. kena bg kredit kat photogh ni.. Insya allah, ada jodoh kita pasti ketemu jua ;)

JS:
mmg jaku ogy kat situ.. mcm2 lampu ada.. huh, brape lah agaknya duit api 1 malam hehe..

ita cutevirus said...

alycia,
ita yg dok kat shah alam pon tak penah menjejakkan kaki ke sane... adesss...
memang hajat ati nak ke sane.. tp, lum berkesempatan lagik..

~~@lyci@~~ said...

ita:
alycia pg pun sbb ikut hubby shoot.. kalo x mmg xkan jejak kot haha.. br pun tau itu i-City hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com