Nuffnang Gadget

April 22, 2010

Mama Ada Blog Giveaway...

jom join contest lagi... kali ni dari Mama Damia a.k.a Haiza pulak... amboi, ramai betul kan anak nama Damia kan... tadi Damia anak Nana... ni Damia anak Haiza pulak... nanti kalau aku ada anak pompuan, aku pun nak letak nama Damia jugak lah hehe ;p .... ok, back to the topik please Alycia hehe....

Mama Damia pulak organisedkan Mama Ada Blog Giveaway sempena meraikan ulangtahun pertama blog Mama Ada Blog pada 8 May nanti... amboi amboi, semua sambut anniversary pertama blog buat giveaway... aku yang dah bertahun-tahun berblog lagi ni, takde pun giveaway hahaha.... syarat-syarat giveaway ni pun mudah ajer.... kalau nak tau lebih lanjut, just klik kat SINI ajer okay.... jom kawan-kawan, ramai-ramai kita memeriahkan giveaway ni.... mana tau kot-kot ada rezekikan... tarikh tutup adalah pada 8 May 2010 ....


rasa-rasa nak buat contest apa ekkk,
a.L.y.C.I.a

1 yang komen:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah psl de blog giveaway laks...
n gud luck also.. =D

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com