Nuffnang Gadget

April 5, 2010

Syukur.. Dia Selamat...

"salam.. berita yg dukacita... ptg smlm Ajip Thecrew terlibat dlm kemalangan sewaktu hujan lebat di susur keluar dari MEX - P'jaya... kereta yg dipandu berpusing & melanggar pembahagi jalan... Syukur Alhamdulilah, AJIP dlm keadaan selamat... Cuma kereta yg dipandu terpaksa masuk wshop... Cuma AJIP masih berada dalam keadaan trauma & kesihatan yang tidak mengizinkan.... MAMA & DADAM Sayang PAPA...."

ni status FB aku pada hari Jumaat...

yup, hubby ku excident... nasib tiada apa yang berlaku... tapi menurut kata hubby ku dia rasa macam mati hidup semula... sebab kereta berpusing 4 - 5 kali... memang panik + tak tau nak buat apa time tu... memang bersyukur sangat-sangat dirinya selamat... aku pun dengar dia xcident terus panik... cuma yang lega dia kata takde apa-apa... just kereta ajer tak boleh start... sementara dia tunggu tonto datang tunda kereta, aku balik rumah dulu... kemudian baru ambik hubbyku kat balai polis lepas buat polis report.... sesungguhnya malang itu memang tak berbau... dan kematian itu sampai bila-bila masa tak kira yang tua atau yang muda... sesungguhnya kejadian ini memang benar-benar buat aku insaf... Subhanallah!! aku pun cuti hari Jumaat sebab keadaan dirinya yang tidak sihat + masih lagi trauma dengan kejadian tersebut...

beginilah rupa keadaan kereta yang terpaksa masuk workshop huhu ...
;
;
;
;
;
;
;
;



terkejut juga terima berita kematian Allahyarham Din Beramboi pagi jumaat lepas, semoga rohnya dicucuri rahmat, salam takziah,
a.L.y.C.I.a

10 yang komen:

CatlinaFly said...

alhamdulillah hubby alycia tak ape2...takut kita dgr..moga dia sihat selalu dan ilang trauma tu..amin..

Jemari Seni said...

Syukur Alhamdullilah! Takde apa-apa kecederaan.

ezan said...

sorry alycia..xperasan status u ari jumaat aritu.. :(

sorry to hear that. nasib baik xde apa2 ek.. memang fobia sket kalo accident2 ni kan.. hopefully lepas ni kena extra careful. take a good care of ur family k..

Nana said...

yallah..nasib baik xde pape kan...
mmg trauma tau klw kita penah terlibat dengan eksiden ni

[-suziey-] said...

syukur ur hubby xserius injured..

** atie + aisyah ** said...

ya Allah... terkejut je tgk kete awk.. nasib baik Ajip selamat... to Ajip, bykkn berehat ye..

~sall said...

Alhamdulillah Hubby U x apa. Semoge cpt sembuh...

nizza-abira said...

alhamdulillah smuanya okey
moga en ajip kembali stabil

hubby nizza pun ghajin lalu MEX tu, dia kata kat situ ada angin lintang. memang panjang berjela la nizza dok pesan dia supaya berhati hati kalu lalu situ.

~~@lyci@~~ said...

to all:

tq.. update pasal en ajip.. alhamdulilah, kesihatan dah bertambah pulih.. cuma rindu-rinduan dgn kekasih gelapnya yg berada kat workshop hehe...

Nine0ninE CrewzNet said...

alhamdullillah suami alycia tak der papa...tak per kereta rosak boleh dibetulkan kembali...ermm tue hidup ni harus berhati-hati n kematian tiba tanpa menunggu...sy dari 9o9crewnetz turut simpati...

If alycia sekeluarga masih belum mempunyai insurans hayat..crewznet ader Agent daripada Etiqa insurans..mungkin sesuai untuk alycia sekeluarga...
Nama Agent : ZUL (0122183765)
berhubung lah dengan num diatas untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com