Nuffnang Gadget

May 17, 2010

Alhamdulilah... Rezeki....

Salam pada semua... wah, lama betul aku tak update blog ... sorry lah last week sibuk sikit sebab ada training... so, minggu ni baru dapat update blog kesayangan aku ni... pagi-pagi Isnin ni aku nak mulakan dengan entry yang happy + ceria... uihhh, apa yang happy sangat ni... jeng jeng jeng ....;
;
;
;
;

sebab aku adalah salah seorang pemenang yang bertuah bagi Mama Ada Blog Giveaway organised by MamaDamia a.k.a Haiza... yihaaaaaaa... tak caya??? jom tengok...


MamaDamia, kopipes picca ni ye... see, blog aku pada no. 61 ... alhamdulilah, rezeki di pagi Isnin hehe... tak sabar nak tunggu hadiahnya hehe.... thanks a lot to MamaDamia and especially Damia sebab pilih aunty yang kiut ni sebagai pemenang bertuah... mwahhhhhhh ;)

ni yang buat lagi bersemangat nak join contest,
a.L.y.C.I.a


3 yang komen:

Ieda Al-Habsyi said...

wah! congratzz! :) ada juga blogger yg ieda kenal dc2, tahniah utk mereka gak :)

unlisted_one said...

congrats dear!!

C.e.T.o.T said...

salam, hi

tq for joining fbfc. semua dah pass, cetot da masukkan dalam blog ye. check it out. gud luck dear..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com