Nuffnang Gadget

May 7, 2010

Alycia Is The Orchid Lover...

bagi sesiapa yang tak tahu, alycia adalah pemcinta orkid.. I like ORCHID very much... dulu masa sebelum mengandung, memang minat tahap gila baban kat orkid... sanggup berhabis duit sebab orkid.. tapi masa mengandung, tetiba ajer dah tak minat orkid... buka setakat nak jaga, pandang pun tak nak huhu.. agaknya, memang sebab tu kot dapat anak lelaki hehe... tapi sekarang selepas bersalin dan Adam pun dah setahun, baru nak kembali semua kat orkid.... orkid yang dulu-dulu alycia beli banyak alycia letak kat rumah mak ajer kat kampung.. yang kat putrajaya ni beli baru.. tu pun sebab tinggal kat apartmen, space nak letak orkid limited sangat... dan bagi sesiapa yang nak tengok koleksi orkid alycia dulu, kini dan selamanya... jom lah klik kat Blog Orkid Alycia ni... kalau sesiapa ada minat yang sama pun, bagi tau ekk.. boleh kita tukar-tukar orkid nanti hehe... Selamat menjamu mata di blog orkid alycia... lama dah tak berupdate blog tu, baru sekarang ni update balik hihi ...

I'm the orchid lover... dulu, kini dan selamanya,
a.L.y.C.I.a

0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com