Nuffnang Gadget

May 25, 2010

Testimoni : Amacam, Ok Tak Header Ni??

eh korang perasan tak aku dah tukar header baru?? jeng jeng jeng....

;
;
;
;
;

header ni special design by Catlina sempena Adam terpilih antara Top 16 untuk MOBS & Kedai Gambar Kami : Cutest Baby With Blanket Contest... hadiahnya adalah Ang Pow e-voucher worth RM 15... so, KedaiGambarKami as a organiser dah decide untuk designkan header untuk blog alycia.... thanks to MOBS and KedaiGambarKami ... alycia suka sangat header ni... kalau korang berminat nak header cantik-cantik pun bolelah tengok kat blog KedaiGambarKami... selain dari design header, KedaiGambarKami pun ada jugak menawarkan pakej photografi dan photobokk (catlina, alycia promote skittt... rasa-rasa dapat komisen ke tak ni hehe)... alycia pun baru ajer tempah photobook dari KedaiGambarKami... nanti kalau dah siap, alycia tunjukkan ekk... harini alycia baru nak bagi CD photo tu kat Catlina sebab Catlina ada meeting kat Putrajaya...

amacam korang, ok tak header ni hehe...
a.L.y.C.I.a


8 yang komen:

Ieda Al-Habsyi said...

cun header baru! :)

mama tisya said...

cun2..kita tkpernh ada header blog

churalliya said...

mantap siut.. tlg designkan header bleh tak?? hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

SHANTEKKK... =)
TENANG & MENDAMAIKAN..

Nana said...

pewittt cun arr

CatlinaFly said...

salam alycia..sowwii sgt2 tapi kelam kalibut daa...taks empat duduks embang lama2 dgn awak..huhuhu

anyway..nica lah template ni, kena betul dgn header ni hihihi (wink wink!)

firahadifa said...

owhhh.. tanteksss

~~@lyci@~~ said...

thanks all ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com