Nuffnang Gadget

May 18, 2010

Attention : GELOMBANG BIRU di Majalah Pa&Ma ..

okay, seperti yang telah diumumkan oleh Momguess ... masih ingat kah anda dengan GELOMBANG BIRU... yang memang havoc dan happening tu... kini Gelombang Biru telah dipublish dalam Majalah PA&MA keluaran Jun 2010 ...

... ni cover depan Jun 2010 .. sempena Hari Bapa ....
;
;
;
;
;
;

ni ruang dalam tu pada page 110 ... diulangi pada page 110 ... wah, siap bagi page lagi.. memang sesuai aku ni dilantik jadi AJK Hebahan tahun depan hehe.... aku bagi tau pun sebab ruangan tu kecik sangat... tak puas nak tengok.. kalau sekali imbas memang takkan nampak... ni pun aku siap belek satu-satu muka lagi .... ramai jugak yang cakap tak jumpa majalah ni lagi kat kedai... aku kebetulan ajer dapat masa pergi Sure Heboh Putrajaya... karangkraf ada buka booth kat sana.... nampak ajer terus rembat....gambar yang ramai-ramai tu kocik sangat... yang main game tu bosar sikit... ni mesti ado yang sabotaj acik ni sobab acik tak main game hehe.... kalau sesiapa tak pergi, ni acik tunjuk gambar lebih jelas....

see, semua happening + happy kan hehe....


bilo laie ni next Blogger Gathering... sapo nak jawah tu hehe,
a.L.y.C.I.a


6 yang komen:

[-suziey-] said...

weee.pantas kamu yek..hehe..tu la kocik bebeno..best lagi wanita..clear..ekeekek:D

tp ok la.nmpk gk kehappeningannya tu/.ha amik bahasa ape ni:p

ade ke next gath??hiks:p

ita cutevirus said...

soklan cepu mas tu... sape nak organise?? ehehhehe...

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

den kachiwa x jmpe2 lg pa&ma.. dh 4-5 kedai den terjah neh.. huhu.. bikin ati panaih sajork..

mummy_ayu said...

sama ngan ka e-car..dah 3, 4 kedai terjah lum jumpa lagi...haru dipergiatkan lagi terjahan nie...

chugie said...

wah... pantas sungguh!

saya x cari lagi..nanti2 lah kot!

~~@lyci@~~ said...

to all:
hairan kan.. nape lah PA&Ma bulan Jun ni lmbt sgt.. try jugak tgk kat beberapa kedai kat putrajaya ni.. tp smua yelekkkkk..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com