Nuffnang Gadget

May 18, 2010

Best Vacation Photo Contest by Mekchu...

masa untuk join contest lagi.. kali ni lebih bersemangat sebab semalam dah dapat rezeki join contest hehe... kali ni alycia nak join pulak Best Vacation Photo Contest organised by Mekchu... actually sebenarnya alycia kenal mekchu ni sebab mekchu ni kerja kat ofis lama alycia.. tapi maybe Mekchu tak kenal alycia sebab masa mekchu start kerja kat UPTM tu, alycia dah pindah ke Putrajaya... tapi banyak tau cerita tentang mekchu kat blog Viruspadu a.k.a Jemah... kadang-kadang alycia ada jugak pergi ke ofis lama, perasan jugak mekchu.. cuma malu sikit nak tegur hehe... alycia ni kan pemalu orangnya.... but maybe pasni kalau alycia ke UPTM, alycia akan bertegur-sapa dengan mekchu.. berkenal-kenalan yerk mekchu ;)

ok, kalau nak tau lebih lanjut pasal contest ni klik kat SINI... tarikh tutup = 20 May 2010 ... ok, jom tengok Best Vacation Photo Contest yang alycia pilih... jeng jeng jeng...
;
;
;
;
;
;

Nama glamer I : alycia
Tarikh : 23 - 25 Disember 2009
Tempat : Cameron Highlands

Kenapa gambar tersebut dipilih??

Sebab cameron highlands kan sinonim dengan ladang teh.. kalau pergi cameron tak pergi ladang teh memang tak sah lah kan... dan alycia pilih gambar ni sebab suka dengan pemandangan ladang teh yang hijau.... coool jer... Ku Lihat Hijau... macam lagu HIJAU nyanyian Zainal Abidin tu hehe... dan percutian ni memang best sebab merupakan family trip yang 1st time di organised by alycia hehe... nampak muka semua happy... so, maknanya percutian ni berjayalah kan kan kan (eh, panjang lah pulak.. sorry yer mekchu.. terpanjang lak skitt hehe..)

tak sabar pulak tahun ni nak ke Langkawi... jadi AJK penginapan lagi hehe,
a.L.y.C.I.a


6 yang komen:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sgt ceria...
syoknye gi cameron..
lama dh x pi sana,
btw.. gud luck!!!

churalliya said...

seronok dia bercuti.. thanks join contest..
-checked by mekchu-

mama zharfan said...

salam ziarah...blogwalking sambil tgk pic...good luck!

churalliya said...

cop cop.. alycia ni mcm pernah ku jumpa.. tp di mana ya?

~~@lyci@~~ said...

Leily:
mmg seronok..
tq ya ;)

churaliya:
tq.. kira pass lah ni ekkk..
mcm pernah jumpe ker hehe..
kan alycia pernah dtg uptm..
jumpa kak sham, jumpa jemah, kak poai, kak gayah..

~~@lyci@~~ said...

mama zharfan:
tima kasih blog walking kat cni.. len kali dtg lg ekk..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com