Nuffnang Gadget

May 6, 2010

Di Sawah Bendang...


wahhh, lama betul aku tak mengupdate blog.. mood nak upadate ni takda marii.. padahal entry dah berlambak-lambak dah nak buat... gambar pun banyak jugakkkk... dah macam besi buruk pulak aku rasa gambar-gambar yang banyak tak di upadate... padahal bukan aku yang jadi photogh pun, aku cuma model ajer ;p...

Ahad lepas aku balik rumah PIL aku kat Kuala Pilah... on da way nak sampai rumah PIL tu memang akan melalui sawah padi.. memang syok habisss.. sejuk ajer mata memandang.. tapi Ahad lepas masa balik sana, sawah padi dah tak menghijau dah... dah musim menuai kot... so, baru aku teringat gambar yang ada masa pergi kenduri rumah paksu aku kat Kuala Pilah jugak... bulan 3 kot kalau tak silap... ni lah gambar-gambar yang sempat kami shoot masa on da way nak balik.... sejuk ajerkan pemandangan kat sawah padi ni... lagi beshh kalo ada rumah kat sawah padi huhu... den ni namo yo oghang N9, den duduk kampung gak.. tapi kampung den dah moden sikit.. dah takdo sawah2 padi ni ha... tu yang jakun kojap tu bila tengok sawah padi ni hehe....

jom layan piccas...
... Adam posing di atas bangku buluh... eh, apo yo oghang panggil... bangku ko, pangkin haha...


... posing with adik aku... Mama & Umi ...

... posing with my siblings... yang hujung skali tu makteh aku ... ni konon2 buat gaya retrolah... tapi Adam still akan pandang kamera... camera addict betullah Dadam ni haha...


... posing dan posing lagi ...

... di atas jambutan buluh... uiii, memang RARE jambatan ni....

... tadaaaa, Adam & mama pulak ....


laki aku ni sibuk nak buat photoshoot kat sawah padi, tapi ontah bilo ntah,
a.L.y.C.I.a

1 yang komen:

churalliya said...

bestnya dpt ke bendang.. jom la join contest.. ada masa lagik nih..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com