Nuffnang Gadget

May 11, 2010

Funniest Baby Face Contest (FBFC) ...

wah, contest kembali lagi.. kali ni mood aku macam terajin sikit pulak nak join contest ni kan.. so, sementara mood elok ni, baik layannnn... kali ni aku nak join Funniest Baby Face Contest (FBFC) organised by Cetot Outlet disamping Smooch Onlines sebagai Tudung Sponsors... Tarikh tutup adalah pada 14 May 2010 ... so, sesiapa yang nak join contest ni, ada masa lagi ni.. jom join ramai-ramai .... kalau nak tau lebih lanjut pasal contest ni, klik kat SINI yer ...

ok, jom tengok Adam's Funniest Baby Face (tak taulah, funny sangat ke tak picca Adam ni.. ke mama ajer yang rasa funny hehe..);
;
;
;
;
;
;

Nama : Adam Zikry
Umur : 14++ bulan
Nama Mama : Azura Aziz a.k.a Alycia

okey, thats all.. thanks again to the organiser = Cetot Outlet and the Tudung Sponsor = Smooch Onlines ...

3 yang komen:

Watie Aziz said...

isk isk..adam dah besarrr..dan chumelll...kena masuk pertandingan chumel lah nih ..ehehhee

~~@lyci@~~ said...

tq aunty watie... ;)

E.L.I.Z.A said...

fewitttt...............gud luck adam!

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com