Nuffnang Gadget

May 21, 2010

Jom Heboh - Heboh....

minggu lepas 14 - 16 Mei berlansung Hari Belia Negara dan Karnival Jom Heboh di Putrajaya... so, memang tak terbayanglah suasana kerja tetiba telah bertukar menjadi macam pesta kat Putrajaya... tak caya cuba tengok ni (picca kredit to malek)....

;
;
;
;
;
;

aku dah pergi dah melawat kawasan masa hari Jumaat waktu lunch tu... macam jaualan-jualan biasa ajer kat Pasar tani... jual baju, jual tudung, jual makanan... tak ada yang menarik pun... tapi dari takde yang menarik tu, ada jugak lah terbeli barang.... diulangi yer 'terbeli' barang hehe.... motto aku dah penat-penat jalan + berpanas-panas lagi, tak berbaloi lah kan kalau tak beli apa-apa hehe....

so, esok tu Sabtu kami dah plan nak pergi pagi-pagi.. bangun tido, terus siap-siap pergi... pukul 9 lebih macam tu kami dah keluar rumah... bajet pergi sarapan dulu baru pergi karnival jom heboh... 1st time berjalan kaki dari rumah ke tapak pesta tu (apartmen aku adalah kawasan rumah yg terdekat dari tapak pesta).... huhu, memang penat + panas lagi.... nasib baik disediakan tram macam kat zoo tu.. so, boleh lah naik tram sambil makan angin....

kesimpulannya karnival ni takdelah meriah sangat macam Jom Heboh yang selalu tu... maybe bukan organise Media Prima kot... ni pun sebab sempena Hari Belia Negara.... nak lah carik booth Biskut Tiger, Dutchlady, Munchy's ke... semua takdo huhu.... yang penting aku dapat Majalah Pa&Ma keluaran Jun 2010 yang ada pasal GELOMBANG BIRU tu.... yuhuuuuuuuu ;p.. jangan jeles yer kengkawan...

ok, jom lah layan piccas...


... muka budak yang happy sebab bangun tido ajer dah bersiap-siap.. nak jalan ...

... adam & mama naik tram ....

... di Auto Show... sempat lagi test naik apa nama ni, go kart ke... maklumlah acik ni kiut miut, kaki tak sampai lak hehe ...

... sempat lagi berposing kat kereta Auto show tu... smart giler kereta ni... mesti banyak duit dia habis ni kan huhu ...

... muka budak yang dah boring + nak tido ...


so, bila budak kat atas tu terlelap, mama ngan papa dia buat apa???
;
;
;
;
;


... sesi berphoto shoot unplan hehe ... mama kan model tetap papa ...


tunggu bulan Julai ni ada Garden & Flora Fest, tak sabar nak borong orkid huhu,
a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

a d r e y n i e e l i s y a said...

dat kalerful payung nice laaaaa..
huhuhuuh

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

hahaha I pasan u la alycia masa hari sabtu..tapi tk berani nk panggil takut salah org sbb nampak belakang u, je, bila u dah upload pic ni sure la yg i nampak tu alycia hehehe....

~~@lyci@~~ said...

elisya:
payung tu ada jual ms kat situ.. mmg laku.. boleh jd props hehe..

adlin:
lah yeke.. awat xtegur.. dah brape org dah ckp nmpk alycia, tp xbrani tegur huhu...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com