Nuffnang Gadget

May 27, 2010

Like Papa Like Son...

apa yang like papa like son nya...

jeng jeng jeng...

;
;
;
;
;
... Adam and papa sepesen, dah botak hihi ...

Petang Selasa lepas aku bawak adam pergi kedai gunting rambut.. ingat just nak trim sikit ajer rambut dia sebab rambut depan dah panjang... last-last papa kata botak terus ajerlah... lagipun kulit kepada Adam macam ada tumbuh gatal-gatal tu... asyik menggaru jer kerja dia.. tak taulah kenapa.. entah panas ke.. entah kena gatal-gatal ker... tu yang terus ajer aku botakkan... biar tumbuh rambut baru....

tengok lah picca kat bawah ni... piccas in action Adam dibotakkan hehe...

... Adam duduk atas pangku mama ... senyap ajer dia .. gud boy betul anak mama ni ...

... pegang-pegang kepala pun tak marah ... suruh tunduk dia tunduk... agaknya sedap kot rasa kena cukur tu hehe ...


pasni senang mama siapkan adam, tak payah nak sikat-sikat, save duit beli minyak rambutkan,
a.L.y.C.I.a


2 yang komen:

CatlinaFly said...

wah..cayalah adam!senang nye nak potong rambut!E-ein susah giler!sampai senget2 rambut dia dek dia meronta2..dgr bunyi "snap!snap" gunting tu pun dia dah nak lari

~~@lyci@~~ said...

catlina:
tulah pasal.. pelik gak dia senyap ajer potong rambut.. agaknya best kot rs cukur tu hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com