Nuffnang Gadget

May 21, 2010

Rumah Baru...

setelah lama mencari-cari, akhirnya harini berjaya jugak alycia berpindah ke rumah baru harini .... jeng jeng jeng...



memang dah lama dah cari template yang 3 column sebab kalau 2 column tu rasa macam layout tu panjang sangat... penuh dengan bloglist ... tapi kalau 3 column ni, dapatlah adjust skit-skit... ni pun tak habis berkemas lagi ni... ada sikit-sikit lagi nak touch up... cuma yang diimpikan iaitu template 3 column dan yang layout yang simple & nice (ceh ceh.. belum apa-apa dah nice hehe) dah tercapai... cuma yang header tu just guna template header ajer... header alycia yang baru masih dalam pembikinan... tunggu siap header baru alycia tepek kat sini yer...

okay korang, apa pandangan korang dengan rumah baru ni... okay tak..

aku yang sanggup tak keluar lunch semata-mata nak siapkan rumah baru huhu,
a.L.y.C.I.a

6 yang komen:

Jemari Seni said...

Selamat pindah! dah buat house warming ker? hehehehehhe

ezan said...

cantik2.. suka.. :)

~~@lyci@~~ said...

JS:
housewarming tunggu dpt rumah banglo hihi..

ezan:
tq ;)

Nia said...

uii,..mana dpt layout 3 column nih? cun la!

Nana said...

lawa...pasni bole tepek mcm2 kan ruang dah banyak hehe

~~@lyci@~~ said...

nia:
ni pun puas dah search mcm2 template.. terpikat dgn yg ni sbb simple n nice..

nana:
haah, tgh touch up skit2 ni hehe..
tq nana..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com