Nuffnang Gadget

June 25, 2010

Adam Pun Ada Peminat Jugak...

kadang-kadang ada jugak orang tanya kat FB aku "kak, mana gambar Adam..".. tak pun "kak, nape dah lama takde cerita Adam..".. sampaikan ada sorang member kat FB aku menggelarkan Adam Mr. Photogenic giteww... wah, nampaknya Adam dah popular dah kat Blog mama... turun lah saham mama lepas ni hehe...

okaylah, lama kan aku takde update pasal perkembangan Adam... now Adam dah setahun 4 bulan dah.. nantilah, nanti aku update pasal perkembangan Adam... malas betullah Mama ni .... so, sesiapa yang rindukan Adam tu, layan lah beberapa piccas Adam yang aku sempat upload... entry ringkas di pagi hari... nak masuk meeting lak ni...

... piccas terbaru Adam beberapa hari yang lalu ... dah pandai bezakan pakai baju jalan & pakai baju duduk rumah... tau kalau pakai baju jalan nak gi jalan ...


... sekarang perangai Adam lepas mandi mesti lari pergi dapur... saje nak suruh mama bekejar-kejar.. mongah mama Adam oiii ...

... budak busyk bashammmm ...


alhamdulilah, semoga Adam menjadi anak yang sihat membesar bagai johan,
a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

nabilah_2908 said...

Adam yg comel...suka dgn gambr yg 1st.. smart... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MEMOTONG KUKU MENGIKUT SUNNAH

mekchu said...

adam ni nmpk mcm lagi besar dr najmi.. x tau lah set timberland tu muat ke tak ni..

adam, diet skit kalo x muat k..

~~@lyci@~~ said...

nabilah :
tq .. mr smart ;)

mekchu :
adam dlm gambar nmpk besar.. tp sebenarnya kecik jer.. berat mkg lebey jer huhu..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com