Nuffnang Gadget

June 21, 2010

Bravo.. Bravo.. Tahniah Untk Diri Aku..

tadi masa aku tengok blog, aku tengok Online = 10 .. macam rasa nak pengsan okay... sebab aku memang tak pernah pun dapat online user aku sebanyak tu... kalau ada yang gelak-gelakkan aku, lantaklah... sebab aku ni bukan blogger yang glamer ... yang sehari boleh dapat blog trafik sampai 1000 macam tu... dah dapat 10 user online tu pun satu pencapaian terbaik bagi aku... eh, perasan tak... ada lak sorang dari USA .. aik, dia carik apa ekk kat blog aku hehe...

oh ya, aku dalam proses untuk menaikkan trafik blog aku... sekarang ni daily trafik aku dalam 30 - 50 macam tu... dan weekly trafik adalah dalam 200 - 250 ... now, dalam proses untuk mencapai 100 trafik per day...

sesiapa yanga ada tips untuk naikkan trafik tu bolehlah bagi kat aku,
a.L.y.C.I.a


0 yang komen:

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com