Nuffnang Gadget

June 4, 2010

Contest Kasihnya Atuk...

tadaaaaaaaaaaa... masa untuk menjoinkan contest ... hari Jumaat adalah hari untuk join contest sebab waktu rehat lama skitt bukan lunch time hari jumaat aku suka pergi merayap-rayap ke hahaha, kantoi!!!! kali ni aku nak join Contest Kasihnya Atuk organised by Ann ... rasa macam syok pulak contest ni sebab lain dari yang lain... selalunya contest pasal family, pasal ayah, pasal anak.. tapi kali ni pasal atuk pulak ... jarangkan orang nak mengabadikan kenangan bergambar bersama atuk/nenek... kalau nak tau lebih lanjut pasal contest ni, klik kat SINI yer... tarikh contest adalah dari 5 Mei - 5 Jun 2010 ... alamak, nasib baik aku cepat... sesiapa yang nak join ada masa lagi ni...

jom kita tengok Adam bergambar bersama atuknya (adam ada sorang ajer atok.. atok belah papa Adam.. atok belah mama Adam dah meninggal dah )...

;
;
;
;
;
;

... ni gambar Adam bersama atok masa raya tahun ni ... 1st time Adam beraya bersama atuk & nenek ....


apa lagi korang, jom ramai-ramai join contest ni... esok tarikh tutup... lastly, thank a lot to the organiser = Ann kerana anjurkan contest yang mernarik ni ...


Adam pun ada atoknyang jugak (moyang belah aku),
a.L.y.C.I.a

2 yang komen:

ann @ hatiberbunga said...

hehe.. nasib baik sempat kan?

ok. dah terjah n dah lulus.
good luck eh!

churalliya said...

good luck adam :)

apa e-mel add? takut lupa je nak bg tgk gmbr bj tu.. tp kalo nak tgk dulu ada kat http://churalliya.blogspot.com/2009/11/cutest-baby-in-blue-contest.html

itu la seluar dia.. t-shirt sbnar lain, kaler biru gak.. nnti sue e-mel

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com