Nuffnang Gadget

June 11, 2010

The Cutest Mama & Baby Contest...

yeahhhhh.. hari Jumaat adalah hari untuk join Contest... ni alycia nak join The Cutest Mama & Baby Contest organise by blog Maribeli yang bertujuan untuk mempromosikan blog Maribeli dan menambahkan lagi kenalan di alam maya ini ... tarikh tutup adalah pada 25 Jun 2010 ... kalau nak tau lebih lanjut pasal contest ni klik kat SINI lah yer ...

okay, lets's jum tengok picca The Cutest Mama & Baby hehe (cutest sangat lah tu ;p)... jeng jeng jeng ...

;
;
;
;
;
;
Lokasi :
Wetland Putrajaya

Situasi gambar tersebut diambil :
gambar ni diambil masa papa bawak Adam & Mama celebrate besday Mama pada 18 April yang lalu kat Wetland Putrajaya... papa kata asyik pergi makan kat tempat-tempat best ajer.. apa kata sesekali jalan-jalan sambil menikmati sunset... tapi yang sedihnya sunset takde pulak time tu sebab cuaca mendung... kami just berphotoshoot sambil makan-makan ajer kat situ... okay, thats all... lastly thanks to the organiser = Maribeli kerana organise contest ni.. hope lepas ni kita boleh berkenal-kenalan ekkk...

so lucky bila dapat sambut besday dengan insan yg tersayang,
a.L.y.C.I.a


2 yang komen:

maribeli said...
This comment has been removed by the author.
maribeli said...

sukenye adam....mamanye pun same la tu, smbutan beday kite same la taun ni...p tgok sunset...huhuhu..

tq coz sudi join contest yg x sberapa ni...

wish u luck k...

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com