Nuffnang Gadget

June 30, 2010

Father Figure Contest By Iceboxrivet 2010..


jom ramai-ramai join Father Figure Contest By Iceboxrivet 2010 organised by Ida Rahayu (orang kuat Gelombang Biru) ... contest start dari 20 Jun - 30 Julai 2010 ... nak tau lebih lanjut pasal contest ni klik kat SINI ... syarat-syarat pun mudah ajer ...

1.jadi follower [done]
2.letak blog aku dalam bloglist korang [dah ada dlm Bloglist Blogger Gathering 2010]
3.letak banner kat atas dalam blog korang - linkback pada n3 ini [done]
4.buat satu entry. - linkback jugak pada n3 ini [done]
5.tinggal link penyertaan kat commentbox. [done]

so, jom pulak tengok Father Figure describe by me hehe....
;
;
;
;
;
;

aku letakkan picca Adam bersama papa masa papa temankan Adam main-main kat playground .. no word tu say how to figure up among papa and Adam ... aku hanya kopipes status yang aku letak di FB masa Father's Day dulu ...

"dia ada seorg anak & seorg isteri... bila balik kerja awal, bwk anak dia naik motor @ main kat taman, bila malam tolong tidokan anak, bila nak tgk WC anak kacau tutup tv terus tido, dia akan edit gambar time mlm2 bila anak dah tido, dia kata Azura Aziz & Adam Zikry adalah 'Cahaya Hidupku'.. dia adlh Ajip Thecrew .. tq papa.. U ARE CHAMPION !!(slogan sempena WC hehe)"


lastly, thanks to the organiser = Ida Rahayu kerana anjurkan contest ni..

alwaiz luv papa & Adam,
a.L.y.C.I.a


2 yang komen:

Sidratul Muntaha said...

hahaha..
aku teringat2 lagi status ko tu..
hmmm..
sweet jerkan bapak2 budak skunk.
ahaha
ok check!!
good luck.
war2kan ler...

~~@lyci@~~ said...

ok.. tq dear ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com