Nuffnang Gadget

June 1, 2010

Go Go Green Cutest Baby Contest by Mama_Aqish..

setelah sekian lama tak join contest dan hanya bookmark ajer contest-contest yang ada, harini aku nak join contest.. kali ni join Go Go Green Cutest Baby Contest by Mama_Aqish organised by Mama_Aqish dan Manjaku Sayang ... contest bermula dari 13 Mei 2010 - 13 Jun 2010 ... kalau nak tau lebih lanjut pasal contest ni, klik ajer kat SINI ...

jom kita tengok picca Go Go Green My Baby ... jeng jeng jeng ....

;
;
;
;
;
;



Nama Anak : Adam Zikry b. Mohd. Razif
Umur : 15 bulan (1 tahun 3 bulan)
Tarikh lahir : 18.02.2009

ceritakan sedikit ape kenapa anda menjadi Follower & suka terjah Blog Mama_Aqish & sejak biler anda kenali Blog Mama_Aqish ni??

Alycia mula kenal blog Mama Aqish dah lama dah rasanya, pernah join contest yang Mama Aqish buat... cuma alycia belum sempat nak menjelajah blog Mama Aqish lagi, tapi apa yang alycia tengok Mama Aqish memang rajin update blog.. ada ajer cerita yang nak dikongsikan... dan Mama Aqish rajin jugak buat contest... rasanya ada lagi 1 kot contest yang Mama Aqish organise.. harap lepas ni alycia akan terus mengenali Mama Aqish (opssss, terpanjang lak skittt tulis)...

okay, siap... lastly, thanks to organiser = Mama_Aqish dan sponsors = Manjaku Sayang...

go go Adam go,
a.L.y.C.I.a


3 yang komen:

mama zharfan said...

good luck!

firahadifa said...

chumel.. good luck.. :)

~~@lyci@~~ said...

mama zharfan & fidah:
tq ;)

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com