Nuffnang Gadget

June 9, 2010

Hang Out With Kenalan Fesbuk..

malam tadi 1st time Alycia keluar jalan-jalan dengan kenalan Fesbuk... bukan berdua, tapi dengan en ajip dan Adam sekali... Kenalan fesbuk ni nama dia Caroll.. asal dari Sarawak... actually Carol ni belajar di Melaka, ambik course education kalau tak silap kot... sekarang carol cuti 2 minggu, tinggal kat KL ... so, kami ajak dia datang Putrajaya... so, alycia kenal Carol kat fesbuk pun sebab Carol selalu komen piccas yang en ajip upload.... memang Carol ni main kamera juga, dan sesekali jadi model photoshoot... so berkenalan di fesbuk, terus berjumpa dan berkenalan... memang sungguh indah... dapat jugak menambah kenalan kan...

tapi sebab carol datang malam, so kami just bawak carol makan kat Ani Sup Utara.. pastu jalan-jalan jap kat Dataran Putrajaya sambil tengok Adam berlari-lari nak main ball budak lain huhu... lepas tu kami bawak Carol lepak-lepak kat rumah jap, terus hantar dia balik KL...

maybe next time kita boleh jalan-jalan yer Carol.. nice meeting u..

... with Carol .. so, sweet.. suka tengok tahi lalat atas bibir Carol tu...

... Carol cakap Adam Mr. Photogenik.. pantang nampak kamera budak ni ...


nota kaki : tak tau lah nape snap gambar dengan BlackBery ni blur pulak gambarnya huhu...


tengah plan Mummies Out Day with geng merayapku (Tini, Mona, Ieta, Ct, Lala), hopefully jadilah,
a.L.y.C.I.a

2 yang komen:

mekchu said...

gotcha!! alycia kena tag psl world cup.. jenguk blog utk details ye.. hehe

~~@lyci@~~ said...

yeker.. okay2, nnt alycia tgk blog mekchu..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com