Nuffnang Gadget

June 23, 2010

Kalau tension, jom pergi 'membaling'...

opppppss.. sehari dua ni aku memang betul-betul tension... ada sesuatu yang berlaku dalam hidup aku... memang aku tak suka... but aku anggap ia sebagai ujian dari Allah... dan bila tension-tension ni, tetiba terlintas kat kepala otak aku ... nak pergi membaling a.k.a main bowling.. sebab aku rasa dengan membaling tu, seolah-olah aku baling semua rasa tension tu... so, petang semalam aku telah ajak en ajip pergi Alamanda nak main bowling... tapi dengan suara manja-manjalah hikhik... nasib en ajip layan gak permintaan bini dia ni....

kami main 1 frame ajer... tu pun adam dah meragam takmo duduk diam.. nak berdukung... dia terkejut kot dengar bunyi bola bowling tu... terpaksalah kami dukung gilir... lama dah rasanya aku tak main bowling.... seingat aku last year time opis aku buat indoor game...

pastu kami bawak adam main kat playground... senyap pulak dia main kat situ huhu...

bila kita sedih, ingatlah saat indah bersama orang tersayang huhu,
a.L.y.C.I.a

... papa & adam pandang apa tu... pandang score mama ekkk hehe ...

... yeeeeyyyy, mama dapat buat strike ...

... kombinasi skor yg baik antara mama & papa ... cukuplah sekadar skor nak lepaskan tension + adam meragam hehe... kalau main betul2 xdelah camni (cehh, ayat cover)...

... lama betul tak pose ber3 ni huhu ... balik-balik picca mama & adam ajer ...

... adam tengah leka main kereta yg masukkan duit tu ... siap nangis lg kereta dah berhenti ... sabo ajerlah anak ...


3 yang komen:

Ieda Al-Habsyi said...

dah lama aku tak main kalo main sure asik ke longkang je :)

firahadifa said...

main bowling best , tapi bile nk abis main tu rase tension la jugak , sebab asyik masuk lonkang je

~~@lyci@~~ said...

ieda:
same like me.. mmg manjang ke longkang hehe..

fidah:
haha, tension sbb masuk longkang ekk..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com