Nuffnang Gadget

June 29, 2010

Mama, Adam nak kasut 'CROCS'...

ni kejadian malam Sabtu lepas masa kat Bukit Bintang... malam tu kawan photogh papa open table sempena meraikan majlis wedding dia orang... so, kami makan kat Restoran Johny's .... lepas makan tu lepak-lepak kat BB sambil borak-borak santai + menikmati lampu-lampu jalan... sambil-sambil tu aku biarkan Adam jalan-jalan ikut haluan dia.. aku just guide dia ajer... tetiba ada insiden berlaku...

jom tengok gambar...

... dia panjat tangga kedai kasut Crocs tu dengan bersungguh-sungguh ...

... pastu siap bukak sandal dia lagi tu .... tengok mamat-mamat kedai kasut tu dah tengok gelagat Adam ...

... tengok dia dah campakkan sandal dia ... terus bangun carik kasut crocs huhu ...

gambar dia pilih kasut aku tak dapat nak snap sebab aku dah malu dengan mamat-mamat promoter tu hehe... mamat tu siap acukan untuk Adam lagi ... tapi nasib baik kat situ takde saiz Adam.. kalau tak rabak duit mama haha...


papa cakap Adam pun dah macam mama, kasut berlambak-lambak haha,
a.L.y.C.I.a

3 yang komen:

MamaDamia a.k.a Haiza said...

pandainya dia...nasib takde saiz ye kalau tak melayang duit mama dia malam tu...ekekeke

tia said...

cute! :)
kecik2 pon da pndai shopping!

~~@lyci@~~ said...

haiza:
betul2.. kalo x melayang 100++ hehe..

tia:
hehe..

Copyright © 2011-2016 Reserved to MyAlycia's
Copyright 2007 - 2016 © MyAlycia :: Best viewed in Google Chrome
Design by Azhafizah.Com